2 juni 2016

3D Touch: Peek en Pop gebruiken in de Twitter applicatie

Twitter logo icon

Sinds versie 6.54 van de officiële Twitter applicatie is het mogelijk om nog meer 3D Touch acties uit te voeren in de applicatie. Zo kun je nu ook Peek en Pop gebruiken in de app.

Peek en Pop gebruik je in twee niveaus gebeurt, eerst druk je op een bepaalde content (Peek) om dit te bekijken. Wil je daadwerkelijk de content openen druk je door (Pop). Dit is ontzettend handig in applicaties zoals Mail en Berichten, maar nu ook in de Twitter app.

Peek en Pop gebruiken in de Twitter app

Peek en pop kun je gebruiken om tweets te bekijken, maar ook foto’s, video’s, links en meer. Druk zachtjes op deze content, er wordt een voorvertoning (Peek) geopend. Blijf zachtjes drukken om de voorvertoning te bekijken, wil je de content daadwerkelijk openen dan druk je (verder/door) iets harder om de content te openen (Pop).

3D TOuch peek en pop twitter

Extra opties openen met 3D Touch

Niet alleen kun je een voorvertoning bekijken, ook kun je extra opties activeren. Wanneer je bijvoorbeeld Peek en Pop toepast op een tweet kun je deze tijdens de Peek omhoog vegen. Onmiddellijk heb je de mogelijkheid om de tweet te delen door middel van een retweet of privébericht, maar ook kun je deze verwijderen of vastmaken wanneer het om een persoonlijke tweet gaat.

Lees ook: Wat is 3D Touch en hoe gebruik je het?

Twitter
TwitterCategorie: News, Social Networking
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
TV, iPad & iPhone  17+  171 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!