10 juni 2017

Vaderdag cadeautips voor de Apple liefhebber

Zondag 18 juni is het weer vaderdag, wil je je vader op deze dag verrassen met een leuk cadeau dan hebben we een aantal suggesties voor ieder budget op een rij gezet. Welk budget je ook te besteden hebt er staat vast iets tussen om je vader te verrassen.

SteelSeries Nimbus controller

De SteelSeries Nimbus controller is een echte must-have voor de Apple TV 4, met de controller kun je eenvoudig games spelen op de Apple TV. Dit kan de meegeleverde afstandsbediening natuurlijk ook, maar met de SteelSeries Nimbus controller voelt alles veel natuurlijker aan.

Daarnaast is de SteelSeries Nimbus controller ook te gebruiken op de iPhone, iPad en zelfs Mac waardoor je de controller veelvuldiger zal gaan gebruiken. Meer informatie over de SteelSeries Nimbus controller en hoe je deze koppelt lees je hier terug.

Steelseries Nimbus controller voor iOS, OS X en tvOS

Bijzondere iPhone accesoires

Veel vaders zijn in het bezit van een iPhone, dus kan het een idee zijn om een leuk iPhone hoesje cadeau te geven. Het aanbod van iPhone hoesjes is gigantisch, wil je iets origineels of speciaals check dan het onderstaande aanbod van iPhone accessoires. Op de website vind je een flink aantal accessoires waar altijd iets tussen te vinden is.

iPhone accessoires

Nifty MiniDrive voor Mac, SD-opslag

Met behulp van de Nifty kun je op een elegante manier de opslag van een MacBook uitbreiden. De Nifty MiniDrive is een adapter voor Micro SD-kaartjes die perfect in een MacBook past. Op deze manier kan de opslag van een Mac uitgebreid worden op een goedkopere manier. Bovendien heeft de Mac altijd een externe harde schijf beschikbaar. Omdat de Nifty MiniDrive perfect in de SD-sleuf past en niet uitsteekt heeft de eindgebruiker er ook totaal geen hinder van de MiniDrive. Let wel, de ontvanger moet wel beschikken over een SD-poort op de Mac. De nieuwste generatie MacBooks heeft deze niet meer.

Bekijk ook deze review over de Nifty MiniDrive voor Mac voor meer informatie

nifty-drive2

USB-stick voor de iPhone, iPad of iPod Touch

Een veel gehoorde klacht van iPhone en iPad gebruikers is dat de opslagruimte van het toestel niet kan worden uitgebreid. Toch is het mogelijk extra opslagruimte te verkrijgen door middel van een USB-stick. Deze kan worden aangesloten op het iDevice via de lightning-aansluiting. Op de stick kunnen bijvoorbeeld foto's, video's of andere documenten worden bewaard. Op de markt zijn verschillende te koop, in dit artikel vind je de beste terug.

MemoryCable PhotoFast

VR Google Cardboard

Virtual reality is leuk, maar ook erg prijzig. Veel brillen kosten al een vermogen, Google kwam enkele jaren geleden met een mooi alternatief. Met Google Cardboard verandert elke smartphone in een vr-bril. Via je smartphone kunnen er dan spellen, films en overige content worden weergegeven in virtual reality. Van de kartonnen bril zijn er twee officiële varianten op de markt, klik hier voor meer info.

Google Cardboard Virtual reality


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!