13 april 2017

WATCHiOS: Work-outs gedetailleerd bekijken in de Activiteit app

Apple Watch icon voor work-out

Wie in het bezit is van de Apple Watch kan deze uiteraard gebruiken om je dagelijkse activiteit te registreren. Zo houdt de Watch je stappen bij, verbrande calorieën, enz. Met behulp van de Work-out app kun je trainen en gegevens verzamelen, deze Apple Watch work-outs kun je ook terugvinden op je iPhone.

De Activiteit applicatie beschikt namelijk over een tabblad met al je work-outs. Zo kun je achteraf gedetailleerd de statistieken bekijken, maar ook routes, verbrande calorieën en meer.

Apple Watch work-outs bekijken op je iPhone

• Open de Activiteit applicatie
• Tik op het tabblad 'Work-outs'

Apple Watch work-outs gedetailleerd bekijken op je iPhone

Onmiddellijk worden alle work-outs in chronologische lijst getoond, door een work-out te openen krijg je extra informatie te zien met betrekking tot de training. Sinds iOS 10 zien de statistieken er gelikter uit en krijg je meer informatie te zien. Denk hierbij aan de weercondities, route, maar ook je gemiddelde hartslag, verbrande calorieën, etc. Meer informatie over de statistieken vind je hier terug.

Work-outs filteren in Activiteit

Wanneer je de lijst met verschillende work-outs opent in de iOS Activiteit applicatie kun je deze filteren. Tik bovenin de lijst op 'Filter' en kies een gewenste categorie. Op deze manier kun je bijvoorbeeld alle elliptical work-outs tonen. Het het work-outs tabblad vind je ook een jaartal terug. Door hierop te tikken is het mogelijk om de gegevens per maand te bekijken, zo weet je in één oogopslag hoe actief die maand is geweest.

Lees ook: Activiteit delen met je vriendenReacties


  • Paul van der Ploeg

    13 april 2017 om 22:07

    Nu nog de gemiddelde hartslag per kilometer en de, met Nike gelopen, work-outs

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!