30 januari 2016

WATCHActiviteit: De gelopen stappen en afstand per dag bekijken

Apple Watch icon voor activiteit calorieën

De Apple Watch is niet alleen een control center voor je meldingen en andere apps, maar ook een stappenteller (pedometer). Eerder hebben we al uitgelegd hoe je jouw gelopen stappen en afstand kunt bekijken op de Apple Watch, echter kun je dit ook zien op je iPhone met de Activiteit applicatie.

In deze app kun je zelfs per dag het aantal stappen en gelopen afstand bekijken, dat is handig als je een bepaalde periode wil vergelijken of controleren. Let wel, dit kan alleen in combinatie met een Apple Watch, heb je dit niet bekijk dan de procedure onderaan dit artikel.

• Open de Activiteit applicatie
• Navigeer naar de dag die je wilt bekijken
• Scroll naar beneden

Stappen en afstand controleren in een zwarte activiteit app

Bij de optie 'Stappen' en 'Afstand' kun je de gelopen kilometers en stappen bekijken die je die dag gelopen hebt. Heb je geen Apple Watch, maar wel een iPhone 4s of nieuwer? Dan kun je ook de Gezondheid applicatie gebruiken om de afstand en stappen te bekijken.

Open de App, navigeer naar Gegevens ▸ Conditie ▸ Stappen of Loop-en hardloopafstand en bekijk de gegevens. Wie een Apple Watch heeft kan ook hier de gegevens terugkijken.

Lees ook: Zo gebruik je de Gezondheid applicatieReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!