24 juni 2011

Adresboek: Contactpersonen opvrolijken!

Saaie foto's van contactpersonen in je adressenboek behoren tot de verleden tijd, je kunt namelijk de Photobooth effecten loslaten op de foto's van je contactpersonen.

Open de adresboek applicatie en dubbelklik op de foto van een contactpersoon, het foto editor venster zal nu worden geopend. In dit venster zie je rechts van het camera symbool een gedraaid vierkant symbool. Door op dit symbool te klikken krijg je toegang tot de Photobooth effecten en kun je deze op de foto van een contactpersoon loslaten.

Met behulp van de pijlen links en rechts onder in het venster kun je door de verschillende effecten bladeren. Door het selecteren van een effect keer je terug naar het foto editor scherm, in dit venster kun je wijzing bevestigen met de de 'Stel in'-knop.

Een leuke optie die het adresboek van je Mac een stuk vrolijker kan maken!

Paul, bedankt voor de tip!Reacties


 • Wim Groen

  25 juni 2011 om 9:50

  Het is mij niet gelukt op mijn iPad. Om de foto aan te passen moet ik eerst op ‘wijzigen’ drukken. Dan kan ik de foto alleen verplaatsen en/of vergroten maar photobooth kan ik niet activeren. Mis ik iets?
  Groet, Wim

 • Richard IJzermans

  25 juni 2011 om 10:08

  @Win: Het bovenstaande is van toepassing op Mac OS X

 • Wim Groen

  26 juni 2011 om 10:23

  Bedankt. En na sync. ook op de iPhone en iPad aangepast.

 • Elly Visser

  18 juli 2011 om 0:51

  Graag zou ik het adresboek van mijn iPhone, iPad of iMac (zijn alledrie goed en bijgewerkt)
  naar een HTC-Android telefoon willen kopiëren, krijg het niet voor elkaar! Geprobeerd via Bluetooth. HELP

 • Pelikano

  8 november 2011 om 18:23

  Je hebt je contacten vast al overgetikt maar het makkelijkst gaat het overzetten als je een gmail account aanmaakt. Je contacten worden met gmail gesynct en als je vervolgens de account aanmaakt op je htc dan komen de contacten naar je htc. Met deze constructie kun je over en weer je contacten in sync houden.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!