30 oktober 2009

All2MP3: WMA converteren naar MP3

all2MP3

Wanneer je bent overgestapt van Windows naar Mac OS X en nog in het bezit bent van muziekbestanden in het WIndows Media specifieke WMA formaat dan wil je deze bestanden gewoon kunnen luisteren op je Mac.

Om licentie-technische redenen accepteert iTunes geen WMA bestanden en dien je dus de muziek bestanden om te converteren naar een Mac vriendelijk audio formaat.

De freeware applicatie All2MP3 zorgt ervoor dat de Windows Media WMA bestanden automatisch worden geconverteerd naar het MP3 formaat. De werking is simpel start de All2MP3 en sleep je WMA bestanden in het venster en klik op de 'convert'-knop. Verder hoef je niets meer te doen dan te wachten totdat het conversie proces is afgerond.

Sleep hierna de geconverteerde bestanden in iTunes en je kunt ze afspelen. De All2MP3 applicatie converteert niet alleen WMA bestanden maar ook de audio formaten AIFF, APE, FLAC, MPC, OGG, WAV, en WV.

Meer informatie en het download bestand vind je op:

http://www.tresrrr.com/All2MP3/ENGLISH.html

All2MP3Reacties


 • Robin

  30 oktober 2009 om 18:01

  Ik heb nog een gerelateerd vraagje hierover, ik heb al mijn muziek in iTunes. En ik wil switchen, kan ik dan al mijn nummers vanuit iTunes zelf ( dan heb je de geconverteerde nummers immers ) op een extern harde schijf zetten. En ze op die manier overzetten op een Mac?

  alvast bedankt, Robin.

 • tunaking

  30 oktober 2009 om 18:33

  Beste Robin,
  Het antwoord is ja.
  Ik heb ze van itunes in windows naar een ex. schijf gezet en toen terug in itunes op mijn mac. ga nu de overgebleven wma bestanden doen, die ook op de ex. harde schijf staan.

 • Liese birdie

  31 oktober 2009 om 21:13

  k3.. is echt muziek van de doelgroep van deze site he? :P

 • ironmanixs

  1 november 2009 om 1:10

  @Liese: Juist om om deze reactie uit te lokken had ik er K3 van gemaakt :-)

 • BMW

  15 januari 2010 om 16:50

  Ben even aan het proberen wma files om te zetten via all2mp3, maar in een volgend venstertje zie ik klein staan: Method WMA-WMA. Het is dan toch niet zo dat de files van wma naar wma worden omgezet? Krijgen de geconverteerde files niet een bestandsnaam eindigend met .mp3? Ik heb nl. even een testje gedaan door een geconverteerd file in iTunes (op de mac ) te openen maar het is me helaas nog niet gelukt… Wat doe ik fout?

  gr, bmw

 • Hans Peter

  10 februari 2010 om 21:16

  Kei goeie tip…..

 • Neman

  7 april 2010 om 19:44

  @Ironmanixs, waarom is men verplicht om XMail te instelleren aub, indien je het programma later wil verwijderen wordt XMail dan ook automatisch verwijderd?

  Dank voor de hulp!!

 • mug

  21 april 2011 om 15:35

  werkt prima!!!
  bedankt

Een reactie toevoegen: