8 januari 2014

iOS 7Apple brengt iOS 7.1 beta 3 uit

iOS-7-iconbetaAls donder bij heldere hemel heeft Apple gisterenavond geheel onverwacht de derde iOS 7.1 beta uitgebracht. De beta 3 update kan ‘over the air’ geïnstalleerd worden en is 116 MB groot en dit duidt dan weer op een hoop nieuwe toevoegingen en bugfixes.

In de iOS 7.1 beta 3 zijn er enkele bijzondere aanpassingen doorgevoerd in de interface, zo zijn de iconen van de Berichten, FaceTime en Telefoon applicatie iets donkerder gemaakt. Heeft Apple het afsluitscherm opnieuw ontworpen, ziet het scherm bij een inkomende oproep er totaal anders uit en kun je de beweging (parallex effect) van achtergronden uitschakelen.

Daarnaast lijkt het erop dat we in iOS 7.1 afscheid gaan nemen van grote blokken en deze worden vervangen door cirkels. Denk hierbij aan het nieuwe afsluitscherm, inkomende oproep, dialer, enzovoorts. Het is duidelijk dat Apple de vernieuwde iOS 7 interface heeft geëvalueerd en de puntjes op de i aan het zetten is.

7be3

Mocht je al iOS 7.1 draaien op je iDevice kun je hem update via ‘Instellingen ▸ Algemeen ▸ Software Update of download hem als je ontwikkelaar bent. Meer informatie over deze beta en iOS 7.1 beta 3 kun je terugvinden op de ontwikkelaars pagina.

Afbeeldingen zijn afkomstig van 9to5mac, hier vind je tevens meerdere afbeeldingen van iOS 7.1 b3

Meer over iOS 7 kun je hier terugvinden.Reacties


 • Rob

  8 januari 2014 om 8:45

  Geen nieuws over een fix voor het uitvallen door ‘lage’ batterij spanning?Mijn 5 valt regelmatig uit (bijv. na nemen foto met flits) bij een batterij percentage van in de 40 %. Na minimaal een kwartier wachten of aan een lader hangen is het batterij percentage meteen weer in de 40 %! Ik lees hier veel meer over op het www.

 • kamal

  9 januari 2014 om 1:01

  Het ligt aan je batterij Rob. Ik had dat zelfde probleem. Je moet gewoon afspraak met icentre doen voor je batterij vervanging. Heb ik ook gehad. Succes

 • Kimberley

  11 maart 2014 om 10:12

  Update uitgevoerd maar nu wordt mijn sim niet meer herkend :( Wat nu?

 • RianneWel

  16 oktober 2014 om 19:14

  Sinds m’n update krijg ik wanneer ik mijn applicaties afsluit, met recente contacten te zien. Dit wil ik helemaal niet! Weet iemand waar ik de instellingen kan vinden?

 • RianneWel

  16 oktober 2014 om 19:22

  Gevonden! Dankk

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!