30 juni 2015

MUSICApple Music: Hoe Beats 1 radio luisteren?

Beats 1 radio logo

Apple Music laat je op een andere manier kennismaken met muziek, een mooi voorbeeld hiervan is Beats 1. Dit is werelds eerste radiostation dat iedere dag 24 uur lang live uitzend vanaf drie locaties, Los Angeles, New York, en Londen.

Beroemde artiesten en radiopresentatoren zullen de rol van DJ op zich nemen en er komen exclusieve interviews met bekende artiesten, echter is de vraag: hoe luister je naar Beats 1?

• Open hiervoor de muziek applicatie op je iPhone, iPad of iPod Touch
• Navigeer naar het tabblad 'Radio'
• Tik bij 'Beats 1' op 'Luister nu'

beats 1 radio overzicht

Onmiddellijk wordt de verbinding tot stand gebracht en luister je live naar Beats 1, de DJ’s stellen zelf de afspeellijsten samen van alleen maar de nieuwste en beste muziek van op dat moment. De ideale manier om nieuwe muziek te ontdekken.

Door 'Beats 1' te openen kun je het programma van de komende twaalf uur bekijken, en worden er enkele shows (uitzendingen) uitgelicht, door 'Complete Schedule' te selecteren kun je het hele programma bekijken.

Beats1 gaat live om 18.00 uur op 30 juni 2015

Meer duidelijkheid en uitleg over Apple Music lees je hier terug in onze FAQ, uiteraard vind je op appletips meer tips terug over Apple Music, deze kun je hier raadplegen en zullen we de komende dagen verder aanvullen.Reacties


 • Peter van Dinther

  30 juni 2015 om 20:52

  Dag

  Ik heb Apple Music gedownload op mijn Mac Pro via de nieuwste I Tunes 12 etc.
  Ik zie als ik I tunes open in de verste verte niks wat op Apple Music lijkt…
  Hoe zou dat kunnen?

 • Frank

  30 juni 2015 om 21:06

  Blijkbaar moeten we nog wachten op iTunes 12.2 het is weer een beetje dooie mus dus….

 • Nick Seamore

  1 juli 2015 om 1:40

  Die dooie mussen zijn al van het dak gevallen. Gewoon even 12.2 downloaden en dan werkt het gewoon. Niet zo zaniken over je eigen ongeduld. Veel te warm voor.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!