11 november 2015

MUSICApple Music voor Android nu beschikbaar!

Muziek logo Apple Watch

Android gebruikers opgelet, vanaf nu kun je Apple Music luisteren op je Android toestel. De app is gratis te downloaden in de Google Play Store en vereist software 4.3 of hoger.

Uiteraard kunnen Android gebruikers drie maanden gratis Apple Music testen, daarna betalen ze €9,99 per maand voor de streaming-muziekdienst. De app is een volwaardige app en is te vergelijken met de iOS versie. Zo beschikken Android gebruikers in het menu ook over de opties: Voor jou, Nieuw, Radio, Connect en mijn Muziek.

Om gebruik te kunnen maken van Apple Music op een Android toestel moet je in het bezit zijn van een Apple ID. Betalen voor de dienst doe je bij Apple met behulp van je Apple ID en niet via Google Play, momenteel is het alleen mogelijk om een individueel abonnement af te sluiten, gezins­abonnementen zijn (nog) niet mogelijk.

Klik hier om Apple Music voor Android te downloaden

applemusic-android

De app werkt vrijwel het zelfde als de iOS versie, daarom zijn de meeste van onze Apple Music tips ook te gebruiken in de Android versie. Klik hier om alle Apple Music tips te bekijken.

Apple Music voor Android synchroniseert alle wijzigingen met de iOS versie, Apple TV 4 en iTunes. In onderstaande video kun je de eerste indruk van Apple Music voor Android bekijken, de video is afkomstig van 9to5Google.

Lees ook: Alle tips voor Apple Music!Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!