30 december 2016

MUSICDe beste films en muziek van 2016 volgens Apple

De laatste dagen van het jaar zijn aangebroken, het is tijd om terug te blikken. Eerder deze maand heeft Apple al de beste apps voor iPhone, iPad, Apple TV en Mac op een rij gezet. Daarnaast hebben ze een app en game van het jaar gekozen.

Niet alleen hebben de applicaties aandacht gekregen, ook films en muziek zijn gegoten in een lijstje. Apple heeft zelf de beste films en muziek van 2016 uitgekozen, maar ook de populairste releases komen voorbij. De resultaten voor de muziek en films van 2016 zijn gebaseerd op downloads en streams afkomstig uit de iTunes Store en Apple Music.

De beste films van 2016

Volgens Apple is Deadpool de beste film van 2016, gevolgd door Zootropolis en The Red Turtle. De beste Nederlandstalige film volgens Apple is Rokjesdag. De meeste populairste en bekeken film van 2016 Spectre en The Martian. Klik hier voor het volledige overzicht.

De beste films van 2016

De beste muziek van 2016

Volgens Apple is 'In the Name of Love' van Martin Garrix en Bebe Rexha het beste nummer van 2016. Het beste album van 2016 is 'Hard Work Pays Off 2' van Broederliefde. Het meest beluisterde nummer is 'Can't Stop The Feeling' van Justing Timberlake en het beste Album is '25' van Adele. Klik hier voor het volledige overzicht.

de beste muziek van 2016Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: