11 november 2015

advEen refurbished iPhone kopen

Wil je graag een nieuwe iPhone kopen maar laat je budget het even niet toe of wil je niet teveel uitgeven? Dan heb je ook de mogelijk om een refurbished iPhone te kopen.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is eigenlijk een nieuwe iPhone maar dan met een aantrekkelijker prijskaartje. Als je een iPhone inlevert bij Apple binnen de garantieperiode van het toestel dan krijg je een nieuwe iPhone uitgereikt, althans zo lijkt het in eerste instantie. In werkelijkheid wordt de iPhone omgewisseld voor een refurbished iPhone.

Alle niet goed functionerende iPhones gaan terug naar Apple. Hier worden de onderdelen die goed functioneren verwijderd en hergebruikt om nieuwe iPhones van samen te stellen. Niet alles wordt opnieuw gebruikt, refurbished iPhones worden standaard voorzien van een nieuwe batterij, behuizing en nieuw scherm. Hierdoor is deze weer zo goed als een nieuw exemplaar.

Een refurbished iPhone kopen

Wanneer je een refurbished iPhone wilt kopen kun daarvoor terecht bij de TelefoonDiscounter.nl een betrouwbare webshop die voorzien is van het webwinkel keur. Als je op maandag t/m vrijdag voor 16:00 besteld en het product is op voorraad, dan wordt je bestelling de volgende werkdag geleverd.

Met een refurbished iPhone van TelefoonDiscounter.nl hoef je je geen zorgen te maken over de garantie. Op een refurbished iPhone van TelefoonDiscounter.nl krijg je de standaard 12 maanden garantie en tevens gratis technische ondersteuning.

telefoondiscounter

Vanzelfsprekend worden alle iPhones ‘sim-lock’ vrij geleverd, inclusief verpakking en alle bijbehorende standaard accessoires. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, binnen 14 dagen heb je retourrecht en kun je de iPhone terugsturen zonder problemen.

Op TelefoonDiscounter.nl kun je het actuele aanbod van de iPhone 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6 online checken. De korting kan oplopen tot tientallen procenten ten opzichte van de reguliere retail-prijs. Het kortingspercentage is afhankelijk van het geselecteerde model.


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!