2 mei 2017

Parkeerplaats onthouden in Google Maps

google maps icon

Met de standaard Kaarten applicatie van Apple is het al mogelijk om automatisch je parkeerplaats te markeren. Gebruik je liever Google Maps dan is er goed nieuws, deze app kan vanaf nu ook je parkeerplaats markeren.

In tegenstelling tot Kaarten van Apple kan Google Maps niet automatisch je parkeerlocatie onthouden, je zal dit handmatig moeten doen in de app. Echter heeft Google het je ontzettend makkelijk gemaakt en is het parkeerlabel duidelijk te zien met een adres en streetview-foto. Op deze manier vind je makkelijk en snel je parkeerplaats terug.

Handmatig parkeerplaats onthouden in Google Maps

• Open de Google Maps applicatie
• Tik op het blauwe bolletje (huidige locatie)
• Kies voor 'Instellen als parkeerlocatie'

Parkeerplaats onthouden via Google Maps app

De parkeerplaats wordt opgeslagen en is te benaderen op verschillende manieren. Onderaan het scherm staat onmiddellijk een verwijzing naar de opgeslagen parkeerlocatie. Ook op de kaart is een P terug te vinden die de locatie aanduidt. Tik op het label of op de P om de locatie te openen en achteraf te wissen. Ook op Android is deze optie beschikbaar, helaas is deze daar iets uitgebreider met het toevoegen van notities en meldingen voor verstreken betaaltijden.

Lees ook: Live je locatie delen via Google Maps

Google Maps - GPS Navigation
Google Maps - GPS NavigationCategorie: Navigation, Food & Drink
Ontwikkelaar: Google, Inc.
iPad & iPhone  4+  125 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!