24 september 2013

NieuwsApple vernieuwt iMac’s en maakt ze goedkoper

Apple-iMac-27_-_2_9-GHz-quad-Core-i5---1-TB__2Als donderslag bij heldere hemel heeft Apple stilzwijgend de iMac voorzien van enkele nieuwigheden en verbeteringen. Uiteraard schuilt de update vooral onder de motorkap, zo is de iMac vanaf nu verkrijgbaar met de Intel quad-coreprocessor (Haswell) die we ook terug kennen vanuit de vernieuwde MacBook Air. Daarnaast ondersteunt de nieuwe iMac ook het 802.11ac Wi-Fi, heeft hij een nieuwe grafische processor en wordt ie voorzien van een snellere PCIe-flashopslag.

Alle iMacs worden geleverd met NVIDIA GeForce GPU 700-serie met maar liefst 1GB werkgeheugen (voorheen 512MB) die voor vloeiende die en aanzienlijk verbeterde grafische prestaties zorgt. De iMac 21,5 inch is het instapmodel van Apple en beschikt over de nieuwe Iris Pro grafische processor.

fusion_hero

Naast deze update heeft Apple de prijzen van de gehele iMac reeks verlaagd. Zo betaal je nu € 56 minder voor een iMac dan voorheen en heb je al voor € 1329 een prachtige iMac met een schermrand van slechts 5mm.

De nieuwe iMacs staan nu al in de Online Apple Store waar je rustig de vernieuwde specificaties kunt bekijken. De nieuwe modellen zijn vanaf nu te bestellen in Nederland en België.

Klik hier of op de onderstaande banner voor meer informatie.

imac12Reacties


  • Floris Vlaanderen

    24 september 2013 om 17:17

    En de nieuwe MBPR???

  • Rob Gökemeijer

    24 september 2013 om 19:21

    En FusionDrive…

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!