1 september 2015

WATCHApple Watch: Telefoongesprekken doorsturen naar je iPhone

Apple Watch icon voor telefoon

Met de Apple Watch kun je telefoongesprekken ontvangen en starten vanaf je pols, dit is handig wanneer je even je handen niet vrij hebt, maar we kunnen ons ook wel voorstellen dat je niet wilt dat iedereen je telefoongesprek hoort.

Dan kun je ervoor kiezen om het gesprek door te sturen naar je iPhone, dit kan vlak voor je het gesprek aanneemt op de Apple Watch of wanneer je aan het bellen met je Apple Watch.

Deze laatste is vrij eenvoudig, neem tijdens het bellen de iPhone erbij en veeg het telefoon-icoon linksonder naar boven om het gesprek verder te starten. Is je iPhone al ontgrendeld, tik dan op de groene statusbalk.

Apple Watch gesprek doorsturen

Bij een inkomend gesprek kun je via je Apple Watch het gesprek aannemen op je iPhone zodat je snel verder kunt, dit kan in vele situaties handig zijn, bijvoorbeeld als je iPhone is aangesloten op een speakerset of in de auto.

Scroll naar beneden met de digitale kroon tijdens een inkomend gesprek en tik op de optie 'Neem aan op iPhone', het telefoongesprek wordt op de iPhone gestart.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!