10 april 2011

Applist.me: iOS Apps delen met je vrienden

Iedere iPhone en iPad bezitter krijgt wel eens de vraag: 'Weet jij nog wat leuke applicaties voor mijn iPhone of iPod?' of 'Wat heb jij allemaal op je iPhone staan?'. Met behulp van Applist.me kan je daar nu heel eenvoudig antwoord op geven.

Applist.me is een website die alle apps aanwezig op je iDevice op een mooie en overzichtelijke wijze presenteert door middel van een persoonlijke pagina. Download de Applist scanner en automatisch worden de iOS apps geïnventariseerd door de scanner. Mocht je bepaalde apps niet willen delen met de rest van de wereld dan heb je daartoe een mogelijkheid.

Voordat je de scanner start is het verstandig om via de voorkeuren van de applicatie de Amerikaanse App Store te selecteren (tenzij je Duitstalige omschrijvingen wilt). De scanner genereert automatisch een url naar de (HTML5) webpagina waarop de apps worden gepresenteerd. Op deze webpagina heb je vanzelfsprekend de mogelijk om deze te delen met je vrienden op Twitter of Facebook.

Applist.me geeft je een heel mooi overzicht van je Apps. Jammer is wel dat er geen account kan worden gekoppeld aan het overzicht, misschien dat deze optie in de toekomst nog wordt toegevoegd.

De gratis Applist.me scanner kun je downloaden op de onderstaande website:

http://www.applist.me

Geïnteresseerd wat ik allemaal op mijn iPhone heb geïnstalleerd? Check mijn Applist...

Demo video:

Robbert bedankt voor de tip!Reacties


 • michel

  10 april 2011 om 22:42

  Hier mijn lijst: http://applist.me/79bJEn

  Voor de mensen die het leuk vinden om het te weten

 • simon

  12 april 2011 om 11:28

  Worden ook Cydia-apps vermeld?

 • michel

  12 april 2011 om 14:44

  @simon denk het niet, je geeft namelijk de locatie van de apps (onder iTunes) aan.

Een reactie toevoegen: