22 augustus 2013

Bereid je voor op het iTunes Festival 2013

itunes festivalHoewel hier in Nederland het festival seizoen tot zijn einde komt, begint in Londen op 1 september het iTunes Festival. Dertig dagen lang komen bekende artiesten op uitnodiging van Apple optreden in het Roundhouse dat gelegen is in Londen.

Net zoals de vorige jaren worden alle concerten live gestreamd en kun je deze bekijken op al je Apple apparaten. Zo kun je de gratis iTunes festival applicatie downloaden op je iPhone, iPad en iPod Touch of via de iTunes Festival App op je Apple TV.

Wanneer je de Apple TV opstart zal je onmiddellijk een speciale iTunes Festival-knop zien in het hoofdmenu van de Apple TV waarmee je live verbonden wordt met Londen. Op deze manier kun je net zoals in de iTunes Festival app en tijdens de Apple Keynotes live het evenement volgen. Uiteraard is het ook mogelijk via de website van iTunes Festival het evenement live te volgen.

iTunesfesti

Wanneer je op dit moment de applicaties opent krijg je een overzicht van alle artiesten te zien inclusief bijhorende informatie. Daarnaast kun je de gehele line-up bekijken en kun je deze automatisch toevoegen aan je agenda.

Het voordeel van dit evenement is dat het gratis is en enorm veel bekende artiesten aanwezig zullen zijn. Enkele bekende namen zijn Lady Gaga, Justin Timberlake, Katy Perry, Kings of Leon, Elton John, Artic Monkeys, Thirty Seconds to Mars, enzovoorts Uiteraard zijn er meerdere bekende en onbekende artiesten die het podium zullen vullen want per dag staan er minstens 2 artiesten te pronken.


Klik hier om de Nederlandstalige versie van de trailer te bekijken

Tickets voor dit evenement zijn (helaas) niet te koop, maar kunnen op verschillende manieren gewonnen worden. Vorige jaren was het mogelijk je in te schrijven voor een concert en werden de tickets onder deze personen verloot. Daarnaast kun je momenteel bij HEMA tickets (incl vliegreis) winnen voor de Kings of Leon, Ludovico Einaudi, Jessie J en Justin Timberlake. Meer informatie over deze actie kun je hier terugvinden. Q-music gaat vanaf zaterdag 24 augustus kaarten weggeven, klik hier voor meer informatie.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App StoreReacties


  • dirkjan

    28 augustus 2013 om 21:32

    Ik zie geen iTunes Festival kanaal op mijn Apple tv2 (5.2 + jailbreak). Meer mensen hier last van? Vorige jaar kreeg ik wél een knop te zien en had toen ook jailbreak…

  • Wesley Fabry

    28 augustus 2013 om 21:53

    He dirkjan, dat klopt. Voor itunes festival 2013 is 5.3 vereist. Gelukkig kun je seasonpass installeren op 5.3 (Tethered) en ATV Flash..

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!