22 mei 2016

iOS 9iOS 9: Bijlagen overzicht gebruiken in Notities

iOS notitie ios

Vanaf iOS 9 is de Notities applicatie in iOS eindelijk volwassen, zo kun je eenvoudig teksten toevoegen, bewerken, opmaken en zelfs bijlagen en koppelingen toevoegen.

Wist je dat je eenvoudig een handig overzicht van alle notities met een bijlage kunt openen? In het bijlagen overzicht staan de bijlagen en koppelingen centraal. Zo zie je in één oogopslag alle foto’s en video’s, maar ook tekeningen, kaarten, websites, etc.

Bijlagen overzicht activeren

• Open de Notities applicatie
• Navigeer naar de map 'Alle iCloud' of een andere
• Tik onderaan op de vier vierkanten

Bijlagen overzicht activeren in Notities

Het overzicht met alle bijlagen wordt onmiddellijk geopend en gesorteerd per categorie. Via de knop 'Toon alle' kun je alle bijlagen van die categorie bekijken. Let wel, het bijlagen overzicht is alleen te raadplegen in combinatie met iCloud. Gebruikers die de app gebruiken in combinatie met gmail of andere diensten kunnen deze optie niet gebruiken.

Lees ook: Een notitie beveiligen met een wachtwoord of Touch ID in iOS 9.3Reacties


  • Denny

    22 mei 2016 om 13:41

    Maar ik kan nog steeds geen notitie delen op Whatsapp ondanks dat er een update is geweest 18 mei van Whatsapp en een update van IOS. Het probleem blijft dat delen niet mogelijk is. Delen van foto’s vanaf mijn iPhone kan wel zonder problemen.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!