20 augustus 2015

WATCHDe Apple Watch ontgrendelen met je iPhone

touch id logo

De Apple Watch kun je het beste beveiligen met een toegangscode, deze zal altijd je Apple Watch beschermen wanneer iemand anders je Apple Watch in handen krijgt. De toegangscode moet je altijd invoeren wanneer je de Apple Watch rond je pols doet, zodra deze contact met de huis verliest zal het apparaat vergrendeld worden.

De toegangscode invullen op de Apple Watch is soms een nauwkeurig werkje, het scherm is in de meeste gevallen net iets te klein (zeker de 38mm variant). Gelukkig is er een eenvoudigere manier om je Apple Watch te ontgrendelen.

Ontgrendelen Apple Watch

Doe de Apple Watch rond je pols en ontgrendel je iPhone, vanaf dat moment zal ook de Apple Watch worden ontgrendeld tot je deze van je pols af doet of hem handmatig vergrendeld door de zij-knop enige momenten ingedrukt te houden.

Wanneer de Apple Watch niet wordt ontgrendeld door je iPhone zal je de optie eerst moeten inschakelen via je Apple Watch ▸ Instellingen ▸ Toegangscode ▸ schakel de optie 'Ontgrendel met iPhone' in.Reacties


  • Jan Kranenburg

    23 november 2016 om 17:56

    Helaas sinds de laatste iOS update van mijn iPhone SE kan ik de iWatch app de knop ‘Ontgrendel met iPhone’ niet meer aan zetten.
    Hij verdomt het ook om de iWatch te verbinden. Hoewel er nog wel een geluid op wordt afgespeeld via Find my iWatch

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!