16 oktober 2016

WATCHwatchOS 3: Snel wisselen tussen wijzerplaten

Apple Watch icon voor klok

Vanaf watchOS 3 en iOS 10 kun je eenvoudig je wijzerplaten voor de Apple Watch beheren op de iPhone. Open de Apple Watch applicatie en navigeer naar 'Mijn Watch'. Direct zie je hier bovenaan 'Mijn wijzerplaten' staan.

Tik op een wijzerplaat om deze aan te passen naar eigen wens. Zo kun je bijvoorbeeld complicaties toevoegen en de kleur van de wijzers aanpassen. Tik boven de verschillende weergaves op 'Wijzig' om de volgorde aan te passen of om er te verwijderen.

Via het tabblad 'Wijzerplaten' kun je nieuwe versies aanmaken en toevoegen aan de Watch. Meer informatie vind je hier terug.

Snel wisselen tussen wijzerplaten

Vanaf watchOS 3 kun je heel snel wisselen tussen de verschillende wijzerplaten. Draai de Apple Watch naar je toe of tik het scherm aan om deze te activeren. Veeg dan van rechts naar links of andersom om te wisselen tussen de verschillende platen.

snel wisselen tussen je wijzerplaten Apple Watch

Dit is ontzettend handig en beter dan in voorgaande versies van watchOS. Uiteraard kun je nog steeds stevig drukken op het scherm om de wijzerplaat aan te passen of om te wisselen.

Omdat je nu eenvoudig kunt wisselen is het misschien slim om verschillende wijzerplaten met verschillende functies aan te maken. Denk hierbij aan een Activiteit wijzerplaat met snelle toegang tot je hartslag, work-out en ademhaling.

Lees ook: Snel toegang tot systeemfuncties via het bedieningspaneelReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!