2 november 2013

advColor your iPhone, met een persoonlijke case (winactie)

iPhone-5C-colorfulDat kleurrijke smartphones een trend zijn is overduidelijk: naast de Nokia Lumia series heeft nu ook Apple naar gekleurde range aan iPhones op de markt gebracht: de iPhone 5C.

Gelijktijdig met de Nederlandse start van de iPhone 5C lanceert de Nederlandse webshop GoCustomized.com gekleurde iPhone Cases waar iedereen zijn of haar favoriete foto, logo en tekst op kan laten drukken. Naast verschillende kleuren Cases voor de iPhone 5C biedt GoCustomized.com ook kleurrijke cases aan voor iPhone 5(s) en 4(s). Bekijk hier het hele aanbod van iPhone hoesje met foto.

De cases van Gocustomized.com
De hardcases zijn gemaakt van zeer hard plastic materiaal dat zorgt voor extra bescherming van de iPhone. Je kunt hier elke denkbare afbeelding, logo, of tekst op laten drukken. Deze bedrukking is haarscherp en zeer goed beschermd tegen slijtage en krassen. Het is dus geen sticker die op de case wordt geplakt, het ontwerp dat je maakt wordt rechtstreeks op de case gedrukt. De zijkanten dan de case worden niet bedrukt, deze blijven de kleur van de case behouden. De knoppen, ingangen en camera zijn vanzelfsprekend gewoon toegankelijk maar je kunt je iPhone ook makkelijk in en uit de case klikken.

slider5cxc

Hoe werkt het?
In de ontwerpmodule van GoCustomized kun ie kiezen uit verschillende modellen en kleuren cases. Naast de gekleurde versies kun je uiteraard ook kiezen uit zwarte, witte of transparante cases. Nadat je je keuze hebt gemaakt kun je eenvoudig een foto uploaden vanaf je computer, smartphone of tablet. Ook foto’s vanaf Facebook en Instagram kunnen direct geupload worden. Na het uploaden kan je de foto nog verder bewerken en een achtergrondkleur of tekst toevoegen.

Schermafbeelding 2013-11-01 om 08.22.14

Unieke producten van hoge kwaliteit
Bij GoCustomized.com kun je verschillende originele accessoires voor je iPhone, iPad of Samsung Galaxy personaliseren. Naast de verschillende kleuren cases zijn er SmartCovers voor de iPad en unieke glazen achterkanten (BackCovers) voor de iPhone 4(s). Uiteraard kunnen alle producten worden voorzien van een eigen ontwerp met een foto, logo of tekst.

Winactie!
In samenwerking met GoCustomized.com, mogen wij 5 iPhone cases verloten onder onze bezoekers. Vul voor vrijdag (08/11) 23:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers dienen de (mobiele) website te raadplegen voor het wedstrijdformulier. Na beëindiging van de actie kun je eenmalig een mailing verwachten van GoCustomized.com. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!