16 maart 2014

Creatieve Mac Bundel: 9 top applicaties waaronder FX Photo Studio, Focus 2, etc

medium_mainframe_630x473_(1)Eens in de maand besteden we wat extra aandacht aan een prachtige Mac Bundel. Het is namelijk de beste manier om populaire OS X software te kopen voor een zeer zacht prijsje. Ook ditmaal kun je weer 9 prachtige creatieve applicaties downloaden.

Je kunt FaceFilter 3, Snapheal, Focus 2, FX Photo Studio, ColorStrokes, Live Interior 3D, Marked 2, Sparkbox en The Big Stack Design Bundle downloaden met een korting van 95%. Met behulp van deze bundel kun je jezelf van je meest creatieve kant laten zien.

Snapheal, Focus 2, FX Photo Studio en ColorStrokes zijn stuk voor stuk goede applicaties die je de mogelijkheid geven om je eigen foto’s te bewerken en te voorzien van bijzonder leuke effecten. Met behulp van de applicatie FaceFilter 3 kun je oneffenheden uit een gezicht halen en is het zelfs mogelijk je lippen, tanden, ogen, enzovoorts te bewerken.

redesign_Focus2_SS

In de bundel krijg je ook de mogelijkheid om je gehele huis digitaal aan te passen. Ontwerp je eigen binnenhuis project met Live Interior 3D, handig om je eigen huis eens op een andere manier te bekijken. Wanneer je veel afbeeldingen hebt en verschillende ontwerpen voor verschillende doeleinden dan is de Sparkbox applicatie een aanrader. Het is een soort van fotobibliotheek waarbij je een hoop projecten kunt groeperen.

redesign_marked

Als laatste krijg je nog de applicatie Marked 2, hiermee kun je eenvoudig in een tekstbestand woorden, zinnen of gehele alinea’s markeren zonder gedoe. Ook beschikt deze applicatie over een aantal andere slimme fundi’s. In deze bundel krijg je ook nog eens een hoop verschillende vectors, logo’s, tekstuur achtergronden, enzovoorts. Deze zijn allemaal aanwezig in 'The Big Stack Design Bundle’. Hieronder kun je een video bekijken waarin alle applicaties van deze bundel worden getoond.

De prijs van de bundel bedraagt slechts $29 (€21) en heeft een waarde van maar liefst $650 (€473). Het gaat hier om een tijdelijke actie waarbij je al deze applicatie voor een spotprijsje kunt kopen. Klik hier voor meer informatie over de bundel en applicaties.Reacties


 • Wim

  2 maart 2014 om 19:12

  Foei, wel een heel doorzichtige poging om twitter en facebook accounts en f te oogsten. jammer dat jullie je daarvoor lenen.

 • Peter

  2 maart 2014 om 19:16

  Nou wim, facebook/twitter moet je niet, is een keuze. Ik heb hem kunnen kopen zonder te linken aan fb of twitter.

 • Franck

  3 maart 2014 om 10:41

  Gisteren aangeschaft, super handige en gebruiksvriendelijke software. Aanrader!

 • Jurgen

  9 maart 2014 om 18:16

  Wederom een mooie bundel aan software! Ook deze bundel weer gekocht.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!