5 juli 2013

De batterij van een iPhone 5 vervangen (video)

2012-iphone5-gallery1De iPhone 5 kent vele tevreden gebruikers en is de beste iPhone tot nu toe. Helaas zijn er ook gebruikers die ervaren dat hun batterij minder lang meegaat, waardoor de iPhone in de loop van de dag opnieuw opgeladen moet worden.

Uiteraard kun je in dat geval bij de leverancier gaan klagen in de hoop dat ze de batterij gratis willen vervangen. Mocht dit niet lukken of kun je je iPhone niet missen voor reparatie dan kun je ervoor kiezen om deze zelf te vervangen. Dit dient natuurlijk met de nodige nauwkeurigheid worden uitgevoerd. De reparatiewebsite iFixit, die bekend staat om de DIY (do it yourself) reparaties van Apple producten, heeft een zeer handige video gemaakt.

ifixtitiphone

Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de batterij van je iPhone 5 kunt vervangen. Voor je aan de klus begint dien je het juiste gereedschap en de batterij aan te schaffen. Via Google en Ebay vind je genoeg webshops die deze producten verkopen en daarnaast kun je ook op de website van iFixit terecht voor dit pakket.

De stap voor stap video kun je hieronder bekijken en is volledig op eigen risico, begin pas aan deze klus als je echt zeker van je zaak bent en verstand hebt van het uit elkaar schroeven van producten. Zodra je zelf je iPhone opent vervalt de garantie.

Meer over iPhone 5 kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!