5 juli 2013

BETATest nu zelf de iWorks voor iCloud (beta)

iworkTijdens het WWDC heeft Apple iWork voor iCloud opnieuw uitgebreid en kun je binnenkort (waarschijnlijk na de lancering van iOS 7 en OS X 10.9) ook al je documenten bewerken via iCloud.com. Dit is het antwoord van Apple op Google Docs, zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig een nieuw document aanmaken via iCloud en deze in de webbrowser aanpassen.

Veel ontwikkelaars hebben deze functie al kunnen testen, maar vanaf nu kan iedereen dit naar hartelust gaan uitproberen. Zo kunnen 'gratis ontwikkelaars' ook inloggen op de beta-website van iCloud.

Gratis ontwikkelaars zijn personen die een keer hebben ingelogd op het Apple Developer Center, maar niet hebben betaald voor het programma. Deze zijn wel 'ontwikkelaar', maar in een light versie. Zo'n account kun je aanmaken via deze pagina. Log in met je Apple ID en accepteer de voorwaarden, vul vervolgens wat gegevens in en bevestig door op registreer te klikken.

iworkbetaicloud

Met behulp van iWork voor iCloud wordt het eenvoudiger om documenten, spreadsheets en presentaties te maken. Uiteraard worden deze documenten eenvoudig met de applicaties in OS X en iOS gesynchroniseerd. Zo kun je overal gebruik maken van Pages, Keynote en Numbers. Zelfs op een windows computer en in Google Chrome, Firefox of Internet Explorer. De beta versie van iCloud kun je hier terugvinden.

http://beta.icloud.com

Meer over iCloud kun je hier terugvinden.Reacties


 • Jochen

  5 juli 2013 om 18:04

  Jammer maar lukt me niet;
  “iOS Developer Program or Mac Developer Program membership is required.”
  Met de gratis “Safari Developer Program” krijg ik geen toegang.
  Nog ideetjes iemand?

 • Tomtom100

  5 juli 2013 om 22:53

  Werkt bij mij ook niet. Geregistreerd als Safari0dev, maar kan niet inloggen op de beta!

 • Anne

  6 juli 2013 om 6:29

  Werkt inderdaad niet.

 • Daan

  9 juli 2013 om 18:39

  problemen met verbinden met de iCloud server staat er bij mij

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!