18 november 2012

Review: De Gecko Glow en Swirl cases voor de iPod Touch

De iPod Touch 5e generatie is al enkele weken te koop in Nederland en België en wij mogen al in samenwerking met appelshop.com de Gecko Glow en Gecko Swirl testen en verloten onder onze bezoekers. Langzaam beginnen de cases op te duiken voor de nieuwe iPod Touch, net zoals bij alle andere iDevices zullen er binnen een korte tijd weer duizenden exemplaren beschikbaar zijn waar we als consument uit kunnen kiezen.

Uiteindelijk zijn er maar een paar fabrikanten die echt het beste van het beste leveren. Een mooi voorbeeld daarvan is de Gecko lijn. De nieuwe iPod Touch is nog dunner als zijn voorganger en heeft net zoals de iPhone 5 een grote scherm. Daarom is Gecko een goede keuze, deze maakt de iPod namelijk niet dikker dan nodig en zorgt toch voor een goede bescherming.

De Gecko cases zijn over het algemeen voorzien van een leuk, vrolijk en uniek design. De Gecko iPod Touch (5G) Glow Green heeft een zogenaamd 'Glow in the Dark' effect wat betekent dat de case in het donker fluoriserend werkt. Helaas is dit in de praktijk minder spectaculair dan je zou denken. De case licht een beetje op, maar een echt 'Glow in the dark' effect is het niet. Daarnaast heeft deze case een uniek slangenleren motief op de achterzijde.

De gecko Glow is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren genaamd: groen, blauw, roze en paars en is te koop voor slechts €24,95 inclusief screenprotector en verzendkosten.

Naast de Glow variant is er ook een vrolijke Swirl op de markt, de siliconen case sluit perfect aan rond je iPod. Bovendien is de case voorzien van een unieke 'Gecko Grip' aan de zijkanten waardoor deze stevig in de hand ligt. Naast de extra gripfucntie kun is de case voorzien van een vrolijk en uniek design. De Gecko Swril is verkrijgbaar in een blauw-gele variant en is te koop voor slechts €24,95 inclusief screenprotector en verzendkosten.

Beide cases is uiteraard rekening gehouden met de nieuwe 'Loop' functie bij de iPod Touch.

In samenwerking met appelshop.com mogen wij één groene Gecko Glow case en één Gecko Swirl verloten onder onze bezoekers. Vul voor vrijdag 0:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers kunnen de knop ‘Doe mee’ gebruiken en maken automatisch kans de Gecko Glow case. Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van appelshop.com. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk een bericht.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.Reacties


  • Max :D

    18 november 2012 om 15:19

    Ik zou echt zo graag een gecko Glow willen winnen :)
    Ben al een hele tijd op zoek naar een goed hoesje :D

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!