13 juni 2011

De iTunes nano-speler activeren

De iPods zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, hetzelfde geldt voor de minispeler in iTunes. Je krijgt toegang tot de minispeler door op het groene bolletjes linksboven in het iTunes venster te klikken. Op het scherm verschijnt nu de minispeler die je toegang geeft tot de meest essentiële functies van iTunes.

Van deze minispeler kan echter ook een nano-speler worden gemaakt, dit doe je door het venster 'handle' rechtsonder in de minispeler te verschuiven naar links. Hierdoor verdwijnt het 'display' van de compact player en heb je een 'nano' player variant.

Door de handle in de nano-speler weer naar rechts te bewegen wordt de minispeler weer geactiveerd.

Overigens kun je ook gebruik maken van de album illustraties om een iTunes speler te activeren. Activeer de illustratie weergave door op het pijl symbool linksonder in het iTunes venster te klikken. Door hierna te dubbelklikken op de illustratie verschijnt er een Quicktime X achtige speler waarmee je de iTunes bibliotheek kunt aansturen. Het venster kun je ook zeer klein maken met behulp van de handle linksonder in het venster.

Jordy, bedankt voor de tip!Reacties


  • Thor

    13 juni 2011 om 21:14

    Op Windows is het ook mogelijk een taakbalk speler te activeren. Dit doe je door rechts op de taakbalk te klikken, waar je boven in de lijst “Werkbalken” ziet. Wanneer je iTunes geïnstalleerd hebt staat bij die werkbalken “iTunes”, die moet je aanvinken. Als je iTunes dan minimaliseert, dan krijg je dit: afbeelding: http://puu.sh/2AEi

  • jasper

    14 juni 2011 om 16:03

    THNX appletips!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!