30 oktober 2013

iOS 7De officiële Nederlandstalige iOS 7 handleiding downloaden

ios 7 icon retinaOp de Apple.com website is het vanaf nu mogelijk om de Nederlandstalige iOS 7 handleiding voor de iPod Touch te downloaden. De handleiding is zeer compleet, beschrijft bijna alle functies en bestaat uit meer dan 143 pagina’s. Uiteraard zijn een hoop functies in deze handleiding ook van toepassing op de iPhone en iPad.

Dankzij het PDF formaat kun je deze op je Mac eenvoudig openen met voorvertoning en daarna gelijk alle aanwijzingen op je iDevice uitproberen.

ioszevenhandleiding

Wanneer je de onderstaande link opent op je iDevice krijg je de mogelijkheid om het PDF bestand te openen in de iBooks applicatie. Tap op een willekeurige plaats in het document, rechtsboven verschijnt er de knop ‘Open in iBooks’. De handleiding wordt nu automatisch toegevoegd aan de PDF boekenkast in de iBooks applicatie.

Download gratis de iOS 7 handleiding

De Engelstalige versies van de iOS 7 handleiding voor iPhone, iPad en iPod Touch zijn op dit moment al beschikbaar in de iBooks Store, deze kun je downloaden via onderstaande links. Wanneer Apple de Nederlandstalige iOS 7 handleidingen voor de iPhone en iPad beschikbaar stelt is nog niet bekend, dit zal echter niet lang meer duren.

iPhone User Guide For iOS 7.1
iPhone User Guide For iOS 7.1Categorie: Computers, Books, Computing & Internet
Ontwikkelaar:
    11 MB DOWNLOAD GRATIS

iPad User Guide For iOS 7.1
iPad User Guide For iOS 7.1Categorie: Computers, Books, Computing & Internet
Ontwikkelaar:
    13 MB DOWNLOAD GRATIS

iPod touch User Guide For iOS 7.1
iPod touch User Guide For iOS 7.1Categorie: Computers, Books, Computing & Internet
Ontwikkelaar:
    10 MB DOWNLOAD GRATIS

Uiteraard worden alle functies uitgelegd in deze handleiding, de echte tips voor iOS 7 vind je hier op appletips.Reacties


 • Davey Groothedde

  30 oktober 2013 om 22:34

  Kijk, dit is altijd handig, bedankt Wesley!

 • Philip

  9 december 2013 om 18:22

  Ondertussen al nieuws over de beschikbaarheid van Nederlandstalige handleidingen voor iPad ?

 • Rie

  26 januari 2016 om 14:56

  Hallo,
  Ik ben aleen tijd bezig om het adresbook van mijn Iphoon4 via de bluehtooth naar mijn auto over te zetten,in het begin gaat het goed,maar wordt gevraagd welke adrese er over gezet moeten worden.Ik wil alle nummers over zetten,van alles geprobeerd niets lukt.
  Misschien weet iemand het.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!