30 september 2014

iOS 8De officiële Nederlandstalige iOS 8 handleiding downloaden

iOS 8 logo

Op de apple.com website is het mogelijk om de Nederlandstalige iOS 8 handleiding voor de iPhone te downloaden. De handleiding is zeer compleet, beschrijft bijna alle functies en bestaat uit meer dan 200 pagina’s. Hierdoor krijg je een beter inzicht in iOS en leer je de basis.

Uiteraard zijn een hoop functies in deze handleiding ook van toepassing op de iPad en iPod Touch. Dankzij het PDF formaat kun je deze handleiding eenvoudig op je Mac openen met voorvertoning en daarna gelijk alle aanwijzingen op je iDevice uitproberen.

ioshandleiding

Wanneer je de onderstaande link opent op je iDevice krijg je de mogelijkheid om het PDF bestand te openen in de iBooks applicatie. Tap op een willekeurige plaats in het document, rechtsboven verschijnt er de knop 'Open in iBooks'. De handleiding wordt nu automatisch toegevoegd in de iBooks applicatie.

Download gratis de iOS 8 handleiding

Uiteraard worden alle basis-functies uitgelegd in deze handleiding, maar de echte tips voor iOS 8 vind je uiteraard hier terug op appletips. Vanaf nu kun je eenvoudiger dan ooit onze iOS 8 tips bekijken via deze speciale pagina op onze website.

De Engelstalige versies van de iOS 8 handleiding voor iPhone, iPad en iPod Touch zijn op dit moment al beschikbaar in de iBooks Store, deze kun je downloaden via onderstaande links. Wanneer Apple de Nederlandstalige iOS 8 handleidingen voor de iPhone en iPad beschikbaar stelt is nog niet bekend.

iPhone User Guide for iOS 8.4
iPhone User Guide for iOS 8.4Categorie: Computers, Books, Computing & Internet
Ontwikkelaar:
    13 MB DOWNLOAD GRATIS

iPad User Guide for iOS 8.4
iPad User Guide for iOS 8.4Categorie: Computers, Books, Computing & Internet
Ontwikkelaar:
    16 MB DOWNLOAD GRATIS

iPod touch User Guide for iOS 8.4
iPod touch User Guide for iOS 8.4Categorie: Computers, Books, Computing & Internet
Ontwikkelaar:
    11 MB DOWNLOAD GRATIS

Op appletips vind je tips terug voor beginners, gevorderden en experts. In de categorie basistips vind je eenvoudige tips en weetjes over OS X, iOS en overige Apple producten, deze zijn speciaal gericht op nieuwe Apple gebruikers. Alle basistips vind je hier terug. De tips voor beginners zijn een aanvulling op de basistips.

Meer over iOS 8 kun je hier terugvinden.Reacties


  • Ellen Kramer

    21 januari 2015 om 21:44

    ik heb een iphone 4s die geen wifi netwerk meer zoekt . Gisteren naar Apple gebeld en we hebben hem samen via de computer opnieuw ingesteld. maar helaas geen resultaat. tot gisterenavond elf uur, vroeg hij ineens het wachtwoord van ziggo. Vanmorgen weer het zelfde verhaal, geen netwerk. de telefoon is ± 2 1/2 jaar oud. Dit is na het installeren van iOS 8 gebeurd. Mijn vraag is , wat kan er aan de hand zijn !?. Hoop niet dat ik na een update mijn Iphone kan afschrijven. vriendelijke groet Ellen

Een reactie toevoegen: