5 juni 2015

advGoedkope Simyo Sim Only abonnementen

Simyo Sim Only

Een Simyo Sim Only abonnement is een zeer goedkoop alternatief voor de dure abonnementen van T-Mobile, Vodafone en KPN. Simyo is een zogenaamde MVNO (mobiele virtuele netwerk operator), door dat je gebruik maakt van het KPN netwerk, ben je bijna overal verzekerd van optimaal bereik. Het beheer van je abonnement kun je zelf uitvoeren via de Simyo website.

Je maakt met een Simyo simkaart dus gebruik van het KPN netwerk welke bijna overal prima bereik heeft. De kosten van de Simyo Sim Only bundels behoren echter tot de goedkoopste van Nederland. Omdat je als iPhone gebruiker geen gebruik kunt maken van het standaard formaat SIM kaart geeft Simyo je de mogelijkheid om een Nano of Micro simkaart te bestellen.

Prijzen en bundels (Mei 2015)

De kosten van de Simyo Sim Only bundels behoren tot de goedkoopste van Nederland. Wanneer je een 1 jarig abonnement afsluit heb je de keuze uit de onderstaande Bel & SMS bundels.

Simyo 100    100 min/sms    € 4,- per maand
Simyo 200 200 min/sms € 5,- per maand
Simyo 300 300 min/sms € 6,- per maand
Simyo 500 500 min/sms      € 11,- per maand
Simyo XXL 1250 min/sms € 15,- per maand

Hieraan kun je een databundel toevoegen. Het gemiddelde mobiel internetverbruik in Nederland ligt rond de 275MB per maand. Dus bij gemiddeld gebruik zou een bundel van 500MB voldoende moeten zijn. Je kan per maand je bundel naar boven of beneden aanpassen, je kunt echter niet lager gaan dan de bundel die je initieel hebt aangeschaft.

200 MB  ▸ € 6,00 per maand
500 MB  ▸ € 7,00 per maand
1000 MB ▸ € 10,00 per maand
2000 MB ▸ € 15,00 per maand
5000 MB ▸ € 25,00 per maand

Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten welke je per maand kunt opzeggen, hiervan liggen de prijzen iets hoger.

De 3G download snelheid van de databundel is 14.4 MB per seconde en de upload snelheid is 2 MB per seconde. Dit zijn marktconforme snelheden zoals ze ook bij veel andere providers worden aangeboden.

Wil je gebruik maken van supersnel 4G met een gemiddelde download snelheid tot 150 Mbps dan is dat ook mogelijk. De 4G bundel kun je maandelijks aan of uit kunt zetten en kost € 5 per maand.

Nummerbehoud

Zoals alle anders providers geeft ook Simyo de mogelijk om je telefoonnummer mee te nemen. Vul hiervoor de gegevens in bij het afsluiten van het abonnement. Je kunt zelf de ingangsdatum opgeven, via e-mail en SMS wordt je op de hoogte gehouden van het proces. Je nieuwe Simyo abonnement gaat pas in op het moment dat het nummer overgezet naar Simyo.

Zelf je bundels beheren via selfservice

Via de Simyo website kun je zelf 'selfservice' uitvoeren op je afgesloten abonnement, zo kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig je bel, SMS en data bundels met enkele klikken aanpassen.

Simyo Sim Only

De website geeft je ook de mogelijk om zelf diensten aan of uit te schakelen, denk hierbij aan bellen in het buitenland, bellen van servicenummers, nummerweergave en doorschakelingen. Daarnaast kun je het verbruik en de facturen inzien.

Om de actuele status van je belbundel te bekijken kun je gebruik maken van de officiële 'Mijn Simyo' app, welke gratis is te downloaden in de iOS App Store.

Mijn Simyo
Mijn SimyoCategorie: Utilities
Ontwikkelaar: KPN B.V.
iPad & iPhone  4+  27 MB DOWNLOAD GRATIS

Dataroaming

Simyo voorziet sinds eind augustus 2013 ook in dataroaming, hierdoor kun je gebruik blijven maken van het internet wanneer je in het buitenland bent. De prijs hiervan is € 0,25 per MB (europa), niet de hoogste maar zeker ook niet de laagste prijs per MB. Buiten europa betaal je € 5,- per MB.

Wil je op vakantie intensief gebruik maken van internet op je iPhone dan is het vaak goedkoper om een lokale prepaid simkaart met data aanschaffen. In veel landen is dat al mogelijk vanaf 1 a 2€ per dag, of je gaat natuurlijk op zoek naar een gratis Wi-Fi hotspot.online adverteren www.zanox.nl


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!