20 juli 2010

NieuwsDe tweede editie van AppEvent gaat van start in augustus

Dankzij de grote interesse en het enthousiasme van vele ontwikkelaars en iPhone-gebruikers komt er een tweede editie van AppEvent.

Gedurende de hele maand augustus kunnen iPhone- en iPad-gebruikers van over de hele wereld kennismaken met gratis applicaties van Nederlandse of Belgische ontwikkelaars. Applicaties in de ruime zin van het woord, want deze keer kunnen ook iPad-gebruikers genieten van deze actie!

AppEvent werd opgericht in december 2009 en is een project waarbij applicaties van Nederlandse en Belgische bodem worden gepromoot. In de App Store, waar inmiddels ruim 300.000 applicaties te vinden zijn, is het immers niet gemakkelijk om op te vallen. Mede daardoor zijn er weinig Belgen of Nederlanders die veel ‘eigen’ applicaties kennen.

Het oorspronkelijke streefdoel tijdens de eerste editie van dit project was de Nederlandse en Belgische iPhonegebruikers gedurende 31 dagen te laten kennismaken met deze applicaties. Door de interesse en het enthousiasme van vele ontwikkelaars en gebruikers tijdens die vorige editie hebben we echter beslist de actie verder te zetten tijdens de maand augustus.

Gedurende de hele maand, 31 dagen lang, zal er elke dag een gratis applicatie van Nederlandse of Belgische bodem gratis te downloaden zijn! Dit gaat van weinig bekende, maar steengoede applicaties, tot grote namen. 

http://www.appevent.comReacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!