17 oktober 2012

iOS 6De vernieuwde deelfunctie in de Mail app

De Mail applicatie in iOS 6 heeft een grondige update gekregen. Er zijn tal van opties bijgekomen die het gebruik van deze applicatie alleen maar ten goede komen. De laatste versies van OS X en iOS staan vooral in het teken van het delen van informatie met derden.

Zo kun je vrij eenvoudig een tweet versturen vanuit het berichtencentrum of een foto vanuit je filmrol delen op Facebook. Wanneer je een e-mail krijgt doorgestuurd en hier bevindt zich een afbeelding in was het in voorgaande versies van iOS Mail enkel mogelijk om een afbeelding te bewaren in je filmrol. Vanaf iOS 6 zijn hier een aantal opties bij gekomen.

Door middel van enige momenten op de afbeelding in de mail te tappen verschijnt er een nieuw pop-up menu. Van hieruit is het nu mogelijk om de afbeelding op Twitter en Facebook te delen. Opnieuw door te mailen, te bewaren in je filmrol of af te drukken. Daarnaast kun je de afbeelding ook toewijzen aan een contactpersoon of gewoon te kopiëren om vervolgens deze te plakken in een ander document.

Meer tips over Mail kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!