24 december 2013

Deel meerdere foto’s op Instagram dankzij Flipagram

flipagramiconInstagram begon klein met alleen maar het delen van foto’s met filter effect op iOS, na een aantal jaren is Instagram zowat uitgegroeid tot de bekendste fotodienst op iOS en Android. Afgelopen zomer hebben de ontwikkelaars ook nog eens een videodienst aan de app gekoppeld om de concurrentie met Vine aan te gaan.

Ondertussen zijn er al vele video’s gedeeld, maar de basis blijft nog steeds foto’s. Wanneer je graag meerdere foto’s wil delen met je vrienden, maar hun feed niet wil spammen met 10 foto’s tegelijkertijd kun je ervoor kiezen om een leuke video te maken met verschillende foto’s. Ideaal, want in 15 seconden kun je jouw minitrip naar het warme zuiden vertellen in één Instagram-post.

Met behulp van de applicatie Flipagram kun je namelijk foto’s omzetten naar een mini-video presentatie en kun je zelfs je eigen muziek eronder afspelen. Kies zelf de snelheid van de presentatie, voeg een gewenste titel toe en uiteraard kun je hem onmiddellijk delen op je Instagram-profiel en voorzien van een leuk filter-effect.

flipagram1

Flipagram zet automatisch een watermerk van de applicatie zelf in je video. Wil je dat liever niet kun je met behulp van een klein bedrag via een in-app aankoop verwijderen. Hierdoor kun je het watermerk aanpassen of geheel verwijderen van de video. Flipagram is een leuke manier om meerdere foto’s in één keer te delen zonder te spammen.

Flipagram
FlipagramCategorie: Photo & Video, Social Networking
Ontwikkelaar: Flipagram, Inc.
iPad & iPhone  12+  104 MB DOWNLOAD GRATIS

Klik hier voor een voorbeeld

Meer over Instagram kun je hier terugvinden.


Reacties


  • Ilse

    4 januari 2014 om 21:14

    Ik heb afgelopen donderdag een filmpje via flipagram naar instagram en facebook geupt… maar nu kreeg ik vanmorgen bericht van facebook dat ze mijn video hebben verwijderd vanwege auteursrechten (???) Hoe kan dit?

  • Kees de Groot

    22 januari 2017 om 12:15

    dit is dan waarschijnlijk de auteursrechten die op de muziek van toepassing zijn..

Een reactie toevoegen: