Menu

17 september 2013

Een herinneringen-lijst delen via iCloud.com

herinneringen logo 7 retinaEerder schreven we al een artikel dat het mogelijk is om via de herinneringen applicatie een herinneringen-lijst te delen met derden. Dit kan handig zijn wanneer je samen een to-do lijst wilt afwerken. Helaas is deze optie nog niet toegevoegd aan de herinneringen applicatie in iOS.

Het kan voorkomen dat je een herinneringen-lijst wilt delen met andere personen, maar dat er nog geen Mountain Lion is geïnstalleerd op je Mac. Dan is er goed nieuws want sinds enkele dagen is het mogelijk om via iCloud.com een herinneringen-lijst te delen, volg hiervoor onderstaande stappen:

• Ga naar iCloud.com
• Log in met je Apple ID
• Klik op ‘Herinneringen’
• Selecteer de herinneringen-lijst die je wilt delen
• Klik vervolgens op de deelknop naast de naam

Vul vervolgens de naam of e-mail adres in van de persoon waarmee je de herinneringen-lijst wilt delen. Je kunt meerdere personen in één keer toevoegen. De personen zullen een melding ontvangen in hun berichtencentrum, mail of op hun iOS apparaat om hun uit te nodigen om deel te nemen aan de herinneringen-lijst.

Meer over iCloud kun je hier terugvinden.




Gerelateerde tips:




Reacties


  • Shanna 21 september 2013 om 21:09

    Hoe voer ik een nieuwe herinnering in in de app ‘herinneringen’ in ios 7. Ik zie nergens dat ‘+’ staan. Alleen voor het maken van een nieuwe lijst….

  • Pvdh 23 september 2013 om 11:35

    Hoe een herinnering toevoegen ? Geen kalender meer ?

  • Nel 23 september 2013 om 11:51

    Helaas geen kalender meer er bij. Hoe kan ik nu de herinneringen van één bepaalde dag cq “vandaag” tonen. Ik krijg nu steeds de gehele lijst te zien en dat wil ik niet (is veel te veel en dat is niet echt motiverend).

    En ik zie idd ook geen enkele mogelijkheid een nieuwe herinnering tot te voegen. Alleen een nieuwe lijst.

  • Brigitte 23 september 2013 om 21:55

    Je kunt een herinnering toevoegen door op een lege regel te klikken.

  • Hugo Wellens 18 september 2015 om 9:20

    Goedemorgen,

    Is het mogelijk een herinneringenlijst die je gedeeld hebt niet meer te delen?

    Indien dit niet mogelijk is, hoe kun je dan de herinneringenlijst verwijderen? Als deze gedeeld is is het volgens mij ook niet mogelijk deze te verwijderen.

  • Wesley Fabry 18 september 2015 om 9:26

    Je kan gewoon de gehele lijst verwijderen of een persoon. In iOS: open de lijst, tik bovenaan op wijzig, daarna onderaan op ‘verwijder lijst’, om een persoon te verwijden tik je op wijzig, veeg omlaag, tik op delen, verwijder de personen door van rechts naar links over de naam te vegen, tik op verwijder.

  • Harjen Wolters 24 december 2015 om 11:55

    Als je herinneringen update krijgt men dan automatisch een melding.
    Dus diegene waar je t mee deelt?
    Dank

Een reactie toevoegen: