30 november 2011

Een route uitprinten met behulp van je iDevice

Met de standaard iOS Kaarten app kun je heel eenvoudig routes plannen vanaf je iPhone, iPod touch of iPad. Wanneer je een papieren versie (1.0) van deze planning wilt hebben dan is dat ook mogelijk. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een Airprint compatible printer, je kunt dan direct vanuit de Kaarten app een geplande route afdrukken.

Als je naar de Kaarten app gaat kun je routes over de hele wereld plannen. Selecteer een beginlocatie, tussenstops en de eindbestemming. Na het invullen van de reisinformatie ga je naar het 'omgevouwde bladzijde' knopje rechts onderin het scherm. Hier achter bevinden zich verschillende knoppen waaronder 'Druk af'. Wanneer je hier op klikt kun je een Airprint compatible printer selecteren en kun je aangegeven hoeveel exemplaren je wilt afdrukken.

Wanneer je op de knop 'Druk af' klikt komt er een complete routebeschrijving uit je printer rollen. Je krijgt niet dezelfde routebeschrijving als die je krijgt wanneer je via je Mac en Google Maps afdrukt, de routebeschrijving wordt voorzien van extra afbeeldingen. Tevens word er additionele reisinformatie weergegeven zoals de duur van de reis en het aantal kilometers.

In de Kaarten app heb je ook de mogelijkheid om complete landkaarten van een bepaald gebied uit te printen. Selecteer de plaats, land of werelddeel dat je wilt uitprinten. Druk op 'Druk af' en de landkaart wordt uitgeprint.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!