24 januari 2015

Eenvoudig je iPhone opladen in de handige lightning Dock van Belkin

Een iPhone opladen kan op verschillende manieren, de meest voor de hand liggende is met behulp van de meegeleverde adapter en USB-lightning kabel of via de USB-lighning kabel die aangesloten zit op een computer. In de meeste gevallen ligt je iPhone dan op tafel of nachtkastje terwijl deze spaarzaam zijn accu vult.

Met de Belkin Lightning Oplaad en Sync Dock kun je 'in stijl' je iPhone opladen en synchroniseren. Je plaatst je iPhone in het Dock en hij doet de rest. Het Dock beschikt over een ingebouwde lightning-kabel met USB uitgang, deze kun je dan in je computer steken of in de adapter van je iPhone.

belkindock1

De Belkin Dock is klein en compact waardoor deze op ieders bureau of nachtkastje pas en dat is precies de kracht achter dit kleine gadget. Omdat je de iPhone rechtop plaatst in het Dock heb je altijd een overzicht van het iPhone scherm. In één oogopslag zie je alle meldingen binnenkomen en ’s nachts kun je even drukken op de thuis- of aan/uit knop van je iPhone om de tijd te bekijken.

belkindock2

Het grootste voordeel aan dit Dock vinden we zijn flexibiliteit, oorspronkelijk is deze ontworpen voor de iPhone 5s, maar een iPhone 6+ of iPod met lightning aansluiting past hier ook perfect in. Dit komt omdat lightning aansluiting in het Dock naar voor en achter beweegt waardoor er iedere iPhone (met lightning ingang) inpast. Let wel op niet alle iPhones in combinatie met een case passen, vooral de dikkere varianten. Wij zelf hebben dit gadget getest met een iPhone 6 (met officiële Apple case) en deze past perfect, er is zelfs ruimte over voor een nog dikkere case.

In eerste instantie lijkt het een overbodig gadget, echter biedt deze een betere interactie met je iPhone en is deze bovendien stevig opgeborgen tijdens je slaap. De Belkin lighting Dock is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder Blauw, Groen en Zilver. Door de aliminium kleurige verf ziet het Dock er ook nog eens stijlvol uit. Meer informatie over dit gadget vind je hier terug.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!