15 juni 2014

Laad je iPhone draadloos op met de Qi Wireless Charger

qi1Wat zou het toch heerlijk zijn om je iPhone neer te leggen op je nachtkastje en dat deze automatisch wordt opgeladen. Het lijkt toekomstmuziek, maar toch kun je het nu al eenvoudig verwezenlijken. Met behulp van de Qi Wireless Charging kun je een iPhone of andere smartphone opladen zonder daarbij gebruik te hoeven maken van een kabel.

Het gebruik is erg simpel, leg je iPhone op de Qi Wireless Charging oplaad plaat en onmiddellijk wordt je iPhone opgeladen. Dit is erg handig want op deze manier kun je eenvoudig een gesprek aan nemen, e-mail of andere berichten bekijken zonder dat de kabel in de weg zit.

Standaard heb je de Qi Wireless Charging oplaad plaat nodig, in principe heb je met ééntje genoeg want je dient de oplaad plaat te gebruiken in combinatie met de Qi Wireless case voor smartphones. Voor Apple zijn deze beschikbaar voor de iPhone 5(s), maar je kunt ze ook aanschaffen voor Samsung en andere toestellen. Wij hebben de Qi Wireless Charging oplaad plaat in combinatie met de iPhone 5s getest.

qi2

Het gebruik is erg eenvoudig, maar vooral handig in gebruik. Je legt je iPhone op de oplaad plaat en onmiddellijk wordt de iPhone opgeladen. Het opladen gebeurt snel en vrijwel gelijk aan het opladen met de standaard lightning kabel. Helaas voelt de case goedkoop aan en is hij zeker niet moeders mooiste. Daarnaast maakt de case je iPhone een stuk langer en zwaarder. Als dit je niet stoort is het een erg handig gadget en zeker aan te raden wanneer je veelvuldig gebruik maakt van je iPhone en deze niet steeds aan de kabel wilt hangen.

De oplaad plaat wordt van stroom voorzien via een adapter en (micro) USB kabel. Deze kun je ook aansluiten op de bijgeleverde case zodat je ook je iPhone nog steeds kan gebruiken voor het synchroniseren van content via iTunes. Hierdoor hoef je niet steeds de case verwijderen.

De oplaad plaat is klein en licht in gewicht en is slechts 7 mm dik. Hierdoor kun je hem eenvoudig meenemen en neemt hij nauwelijks plaats in op je bureau of nachtkastje. Een rode led verwerkt in de hoek geeft aan of het toestel aanstaat.

qi1

De Qi Wireless Oplaad Plaat heeft een siliconen oppervlak dat er voor zorgt dat je toestel goed en stevig op de plaat blijft liggen. Tevens heeft 4 verhogingen aan de zijkant zodat je toestel er niet vanaf valt en deze beschermd wordt.

Om je iPhone draadloos op te laden dien je een investering te doen van een kleine €75, het voordeel is wel dat je een universele Qi Wireless Charging oplaad plaat hebt. Deze kun je dus bij iedere smartphone gebruiken, wanneer je dus een nieuw toestel aanschaft moet je alleen een nieuwe oplaad-case kopen in plaats van het gehele pakket.

Meer informatie over de Qi Wireless Charging oplaad plaat kun je hier terugvinden, meer info over de Qi iPhone 5(s) case vind je hier terug. Bekijk deze pagina voor meer Qi producten voor andere toestellen of andere oplaad platen waaronder een alarmklok met draadloze oplaad-functie.

Winactie

In samenwerking met Mobilefun.nl mogen wij twee Qi Wireless Charging oplaad platen in combinatie met een Qi iPhone 5(s) case verloten onder onze bezoekers. Vul onderstaand formulier in voor 20 Juni 9:00 en je maakt automatisch kans op dit pakket. AT App gebruikers dienen de (mobiele) website te raadplegen voor het wedstrijdformulier. Uit alle inzendingen worden twee willekeurige deelnemers geselecteerd, deze ontvangen persoonlijk een bericht. Na afloop ontvangen alle deelnemers eenmalig een mailing van MobileFun.

De winnaars zijn bekend, proficiat aan Anita Nijland en Daan Hoogendoorn!Reacties


 • Anneke klok

  15 juni 2014 om 11:22

  Lijkt me super handig!

 • Jasper

  15 juni 2014 om 11:48

  Nice! Dit heb ik van Mobee voor m’n magic mouse, ben daar erg te spreken over! Verwacht dan dit ook fijn werk! :)

 • Jasper

  15 juni 2014 om 11:49

  Nice! Dit heb ik van Mobee voor m’n magic mouse, ben daar erg te spreken over! Verwacht dan dat* dit ook fijn werk! :)

 • Edwin

  15 juni 2014 om 14:17

  top top top

 • Arnout Boer

  15 juni 2014 om 16:22

  Wat een lelijke case :(

 • Maarten

  15 juni 2014 om 18:50

  Standaard op iPhone 6 ???

 • biancie

  16 juni 2014 om 8:19

  Wauw….dat zou TOP zijn!

 • Thijs

  16 juni 2014 om 20:54

  COOL!! lijkt me erg handig.

 • MPN

  18 juni 2014 om 21:09

  Handig! vooral op het werk en in de slaapkamer.

 • Teslarules

  23 juli 2014 om 19:29

  En de oplaadplaat? is die draadloos verbonden met de aether en maakt hij gebruik van vrije energie?Zal ook wel weer een stekker aan zitten welke in het stopcontact moet, volstrekt nutteloos dus.

 • Internetbureau

  14 augustus 2015 om 18:37

  Super handig! Wij gebruiken de pad en ligt naast mijn iMac. Zeker een aanrader!

 • mirjam

  3 september 2015 om 15:37

  Hoi, ik heb een iphone 6 en kan ik daar met dit hoesje dan ook draadloos opladen?

  Groetjes Mirjam

 • Wesley Fabry

  3 september 2015 om 15:39

  @mirjam, deze vraag kun je het beste aan de hoesjesverkoper stellen. Maar als het om het zelfde hoesje gaat dan kan dit wel, ook als ie geschikt voor de iPhone 6

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!