6 juli 2014

advNative Union JUMP-kabel zorgt voor extra iPhone batterijduur

native-union-jump-lightning-charge-sync-kabel_001Wie veel zijn iPhone, iPad of iPod gebruikt op een dag heeft er vast en zeker al eens mee te maken gekregen: een zo goed als lege batterij. Dit is erg vervelend zeker als de dag nog een paar uur duurt. Je kan er dan voor kiezen om je iDevice op te laden, maar je bent daarvoor afhankelijk van een stroomvoorziening of een computer.

Om die reden is het interessant om een externe batterij bij de hand te hebben, echter zijn dit vaak grote lompe apparaten. Dit probleem heeft Native Union opgelost met hun JUMP-oplaadkabel. Deze gadget is erg handig in gebruik omdat het een externe batterij is die slechts 40 gram weegt en een afmeting heeft van slechts 5 cm en 1,3 cm dik. Omdat de externe batterij zo klein is kun je hem eenvoudig meenemen en in je broekzak steken zonder dat deze hinderlijk is.

De werking van de JUMP-kabel is erg eenvoudig, hij bestaat uit een Lightning en USB-aansluiting. Tussen deze twee bevind zich een kleine externe batterij die tevens als opbergdoosje dient om de kabels in op te bergen. Sluit je iPhone of iPod aan met de Lightning-aansluiting om onmiddellijk de batterij van dit toestel op te laden.

jumpkabel1

Omdat de Native Union JUMP-kabel klein van formaat is, is het niet mogelijk je iDevice volledig op te laden met deze batterij, echter kun je hem wel voorzien van 30% extra batterijduur. Dat is vaak genoeg om de dag af te sluiten zonder je zorgen hoeft te maken over de batterijduur. Wij van appletips hebben de Native Union JUMP-kabel getest.

We hebben onze iPhone 5s drie maal opgeladen, 2 van de 3 oplaadbeurten heeft deze 24% en 28% extra batterijduur gekregen, de 3e keer was dit zelfs 36%. Tijdens het opladen werd de iPhone normaal gebruikt (ontvangen van e-mails, beantwoorden van berichten, applicaties gebruiken, enzovoorts). Dit toont aan dat de Native Union JUMP-kabel precies doet wat er van hem verwacht wordt.

Wanneer je een iPod nano wil opladen met deze kabel zal je merken dat deze van meer batterijduur kan voorzien worden, dit omdat de iPod Nano minder energie nodig heeft. Een iPad Air of mini opladen met de Native Union JUMP-kabel is minder succesvol, ongeveer 15-18% extra batterijduur wordt toegevoegd.

jumpkabel2

De Native Union JUMP-kabel is voorzien van 3 led-lampjes die je via en knop kunt activeren, deze geven aan hoe vol de batterij is. De JUMP-kabel kun je gebruiken ter vervanging van je standaard Lightning-kabel, de batterij die in de JUMP geïntegreerd is wordt tijdens het opladen van je iDevice ook opgeladen, zodra deze batterij is opgeladen wordt deze ontzien en word enkel je iDevice opgeladen. Hierdoor zal de JUMP nooit leeg zijn en kun je deze eenvoudig dagelijks gebruiken. Vanzelfsprekend is deze Native Union JUMP-kabel MFi gecertificeerd en werkt dus probleemloos met alle Apple apparaten die voorzien zijn van een Lightning aansluiting.

De Native Union JUMP is te koop voor € 49 bij allesvoorapple.nl, maar wanneer je gebruik maakt van de kortingscode 'appletipsjump' krijg je als appletips bezoeker 5% korting op dit gadget en dit tot 12 juli 2014.

In samenwerking met allesvoorapple.nl, mogen wij vier Native Union JUMP-kabels weggeven aan onze appletips bezoekers. Vul onderstaand formulier in voor 11 Juli 09:00 en je maakt automatisch kans op een JUMP-kabel. AT App gebruikers dienen de (mobiele) website te raadplegen voor het wedstrijdformulier. Uit alle inzendingen worden vier willekeurige deelnemers geselecteerd, deze ontvangen persoonlijk bericht. Na afloop ontvangen alle deelnemers eenmalig een mailing van allesvoorapple.

logo

Proficiat aan de winnaars: Mariel Labrijn, Fredrick Floor, Patrick Rovers en Mieke DriessenReacties


 • blackpanther

  6 juli 2014 om 13:12

  super

 • Aaipad

  6 juli 2014 om 13:32

  Leuke actie

 • David

  6 juli 2014 om 14:30

  Erg leuk product, zeer handig en compact. Als ik hem niet win koop ik er eentje!

 • Tom

  6 juli 2014 om 21:16

  Klein maar fijn !!

 • Patrick Rovers

  6 juli 2014 om 22:55

  Lekker hoor!Extra accu is altijd welkom in huize McRovers

 • Steveline

  7 juli 2014 om 9:28

  Super leuke actie weer! DAT is handig!

 • Joerian

  7 juli 2014 om 11:41

  Super chill!
  Ik hoop dat ik m win!
  En anders koop ik m misschien

 • michel

  7 juli 2014 om 18:39

  Superhandig en nog compact ook, hou me aanbevolen.

 • Dieter

  8 juli 2014 om 13:21

  Werkt deze ook voor de Iphone 5 ? Ik vermoed van wel ?

 • Wesley Fabry

  8 juli 2014 om 14:07

  @Dieter: hij werkt inderdaad ook op een iPhone 5

 • M Vuijk

  9 juli 2014 om 10:22

  Top apparaatje

 • Barry Sikkens

  10 juli 2014 om 20:56

  Wow die is mooi #iHandig #iCompact #iWant

 • Mariël Labrijn

  10 juli 2014 om 21:25

  Dit zou een ideaal slagings-cadeau zijn voor mijn zoon!

 • biancie

  10 juli 2014 om 21:35

  Super handig!

 • Gé Geurtsen

  11 juli 2014 om 13:08

  Leuk zeg!

 • Eloy Braun

  12 juli 2014 om 21:55

  Eindelijk een batterij op zak formaat, erg mooi.

 • Nicky

  13 juli 2014 om 12:48

  Zou ik heel blij van worden!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!