15 februari 2014

Exclusief voor appletips: Download gratis de MacX DVD ripper applicatie

WinXWanneer je een grote collectie DVD’s hebt en je deze digitaal wilt vereeuwigen is MacX DVD Ripper een echte aanrader. Met behulp van deze applicatie kun je DVD’s eenvoudig kopiëren naar allerlei verschillende type mediabestanden.

Op deze manier kun je dus een DVD omzetten naar een iPad of Apple TV leesbaar mediabestand. De applicatie werkt snel en converteert je DVD’s in hoge kwaliteit. Speciaal voor onze website heeft digiarty de applicatie tijdelijk gratis beschikbaar gesteld. Je kunt de applicatie tot 18 februari gratis downloaden.

Niet alleen Mac gebruikers profiteren van deze actie, maar ook wanneer je in het bezit bent van een windows computer. Klik hier om onmiddellijk deze speciale actie te bekijken. Selecteer je besturingssysteem en klik op de knop 'Get Licence Code' om MacX DVD video converter te downloaden en kopieer de 'Register Code' om de applicatie te registreren. Onmiddellijk kun je hierna de applicatie gebruiken.

MacX_DVD_Ripper_Pro_Win

Deze versie is gratis, maar hij kan niet geupgrade worden. Voor slechts $34,95 kun je levenslang de applicatie updaten zodat deze altijd up to date is en eventuele bugs verhelpt.

Naast deze prachtige actie kun je ook alle andere software en zelfs complete software pakketten van digiarty downloaden met speciale korting. Denk hierbij aan de applicatie 'MacX Video Converter Pro' waarmee je eenvoudig alle soorten mediabestanden kunt converteren naar iedere gewenst ander bestand. Denk hierbij aan AVI naar MP4, Flash naar mkv, enzovoorts. Deze aanbiedingen vind je ook terug op deze speciale pagina.Reacties


 • Hans

  14 februari 2014 om 11:25

  Het lijkt wel of deze applicatie ons door de strot wordt geduwd. Met de Kerstdagen ook al downloads “for free”.
  Nu bij gebruik de eeuwige, “zoeken voor update” banners om je tot betalen te verleiden. Ben benieuwd wat voor truuks de firma Digiarty in de toekomst nog voor ons in petto heeft.

 • Nic

  14 februari 2014 om 15:00

  Ik vind het niet zo erg. Afgelopen kerst had ik de applicatie binnen gehaald en met veel plezier gebruikt. Dankzij Appletips weet ik dat je opnieuw gratis kan downloaden.

  Inmiddels is er een nieuwe versie beschikbaar die dus tijdelijk gratis gedownload kan worden. (de vorige gratis versie kon immers niet ge-update worden). Voor mij reden om het reeds gedownloade exemplaar te vervangen voor de nieuwste versie.

 • remi

  15 februari 2014 om 18:09

  Tja, fijn. De kerstmis editie…
  Werkt niet eens onder mountain lion.
  Crasht gelijk bij de eerste DVD.
  Meer een kat in de zak.

  Waar is de mooie, fijne MactheRipper gebleven…

 • Pieter

  16 februari 2014 om 13:29

  ik gebruik al jaren iVI pro.
  De gratis versie op de App Store kan niet rippen owv licenties, maar voor een kleine € 8 heb je wel de versie die kan rippen.
  Buiten het rippen zoekt het programma dan nog de info over de dvd op het internet en kan je ervoor zorgen dat alles automatisch mooi in iTunes komt.

 • ukkel

  16 februari 2014 om 13:31

  Zet maar de helft van de film om.
  Heb er een andere film ingestopt met hetzelfde resultaat: na een half uurtje stopt hij met omzetten en staat maar de helft van de film in mpeg4.

  Iemand hetzelfde probleem of doe ik iets fout?

 • Dick Metselaar

  16 februari 2014 om 22:48

  Als ik een muziekCD in de Mac stop kan ik toch gewoon met iTunes rippen?

 • Simon

  11 januari 2016 om 14:58

  Gratis versie BD-VZEYVBJJ-UQBHUQ werk voor geen meter. Bij behorende installatie dmg geeft ongeldige code.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!