10 augustus 2017

Facebook: Berichtverzoeken in Messenger bekijken

logo voor Facebook messenger

Wie gebruikmaakt van Facebook Messenger kan soms wel eens één of meerdere berichtverzoeken ontvangen, dit is een bericht van een persoon waarmee je geen vrienden bent op de sociale media dienst.

Het verzoek komt apart binnen in de app en is niet terug te vinden in het tabblad 'Recent'. Wanneer je er niet onmiddellijk op reageert ben je het verzoek kwijt. Het is vrij onduidelijk waar het verzoek zich bevindt, met behulp van de volgende procedure vind je alle verzoeken in een mum van tijd terug.

Alle berichtverzoeken bekijken

• Open de Facebook Messenger applicatie
• Navigeer naar het tabblad 'Personen'
• Open de optie 'Berichtverzoeken'

berichtverzoeken facebook messenger

Onmiddellijk krijg je een overzicht te zien van alle berichtverzoeken die je op dat moment nog niet hebt beantwoord. Verzoeken die automatisch worden gefilterd i.v.m. spam of van geblokkeerde contacten kun je weergeven door op de tekst 'Gefilterde verzoeken weergeven' te tikken.

Ook te bekijken op dekstopversie van Facebook

Op Facebook.com zijn de verzoeken eenvoudiger te bekijken, navigeer naar de webpagina en log in met je account. Klik in de knoppenbalk op het envelopje of op 'Berichten' in de navigatiekolom. Klik daarna bovenin het scherm of pop-up venster op 'Berichtverzoeken'.

Lees ook: Hoe gebeurtenissen live delen met je vrienden via Facebook Live?







Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:



Do NOT follow this link or you will be banned from the site!