11 maart 2013

advGratis Vodafone simkaart met 950MB Web BloX bundel

vodafone_freesimVodafone geeft gratis simkaarten weg met daarop een gratis Web BloX bundel van 950MB, na de activatie van de simkaart is deze bundel 30 dagen beschikbaar.

Met behulp van deze simkaart kun je gratis het Vodafone netwerk uitproberen op je iPhone of iPad 3G, mocht je tevreden zijn dan kun je eventueel extra beltegoed op je kaart zetten.

Na het plaatsen van de simkaart kun je direct gebruik maken van de gratis Web BloX bundel. Wil je ook bellen en/of SMS'en met de simkaart dan dien je op te waarderen. Je kunt met de gratis simkaart in eerste instantie dus alleen gebruik maken van de Web Blox bundel.

vodafone-apn vodafone-sms-2

Na activatie ontvang je een SMS dat de kaart is geactiveerd, mocht de internet verbinding (PDP-identiteit foutmelding) niet werken dan dien je handmatig de APN instellingen in te vullen:

APN: live.vodafone.com
Gebruikersnaam: vodafone
Wachtwoord vodafone

Via de link onderdaan deze pagina kun je de gratis Vodafone simkaart aanvragen, deze wordt binnen een week thuisgestuurd.

Het invoeren van de verificatie-code werkt helaas niet in de Safari webbrowser, je zult het aanvraagformulier dus moeten invullen met een alternatieve browser zoals Chrome, Firefox, etc.

Klik hier om je Vodafone Free Sim aan te vragen.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!