10 maart 2013

Ontwerp je eigen iPad Smart Cover (Winactie!)

groupshot_ipad_covers_noshadeDe iPad is een fantastisch gadget die voor vele het dagelijks leven iets eenvoudiger maken. Daarnaast hebben steeds meer personen een iPad en uiteraard wordt deze gepersonaliseerd. Dit kun je op verschillende manieren doen, denk maar aan een leuke cases, stickers of gepersonaliseerde cases.

iPad cases zijn er in duizenden kleuren en smaken, zo zijn vele versierd met kleuren, lijnen, bloemen, enzovoorts. Maar wat valt op, Smart Covers zijn enkel verkrijgbaar in een standaard kleur en helemaal niet vrolijk. Daar heeft gocustomized iets aan gedaan waar wij alleszins razend enthousiast over zijn.

Via gocustomized kun je je persoonlijke Smart Cover ontwerpen, op deze manier kun je een leuke tekst, foto, logo, enzovoorts op je smart-cover plaatsen. Hierdoor heb je zeker en vast een unieke en originele iPad.

foto 2

Eenvoudig kun je je eigen Smart Cover samenstellen, via de speciale ontwerpmodule kun je een afbeelding uploaden of een keuze maken uit de verschillende standaard patronen. Naast een afbeelding kun je ook tekst toevoegen aan de case. Het proces is vrij eenvoudig en alle stappen spreken voorzich, wanneer je klaar bent met ontwerpen kun je de Smart Cover bestellen en binnen de 7 werkdagen mag je deze in je brievenbus verwachten.

foto 1

De persoonlijk ontworpen Smart Cover van gocustomized is al te bestellen voor slechts €39,95

In het begin voelt de Smart Cover nog erg stroef en dient deze wel even 'ingewerkt' te worden. De Cover is identiek aan de Smart Cover van Apple, zo is de binnenkant voorzien van zacht stof die het iPad scherm beschermt en schoonmaakt. De Smart Cover wordt door middel van magneetjes aan de iPad vast 'geklikt' en kan door hem op te rollen op twee manieren als standaard worden gebruikt. Uiteraard kun je het scherm activeren en uitschakelen door de Smart Cover te openen. Een persoonlijke nadeel aan de Smart Cover is de gladheid van de cover, Apple's Smart Cover heeft een soort van antislip over de cover. Door het drukwerk van gocustomized is de cover eerder glad te noemen.

In samenwerking met Gocustomized.com mogen wij 3 Smart Covers verloten onder onze bezoekers, uiteraard bepaal jij zelf hoe jou gewonnen case eruit zal zien. Vul voor vrijdag 0:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers kunnen de knop ‘Doe mee’ gebruiken om deel te nemen en maken automatisch kans. Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van Gocustomized. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Proficiat: N Tonigold, A Satter en S Prijt met jullie gewonnen prijs!Reacties


 • 013

  10 maart 2013 om 10:27

  Toffe actie!

 • Jeffrey

  10 maart 2013 om 12:58

  Coole actie!

 • Rob

  10 maart 2013 om 21:08

  Erg mooi om te hebben!

 • Van Bogaert Amaury

  10 maart 2013 om 21:37

  Nice!

 • Daniel

  11 maart 2013 om 11:47

  Ziet er tof uit!

 • syltheboy

  11 maart 2013 om 14:04

  Leuke actie!

 • Els jonckheere

  12 maart 2013 om 11:04

  Ik heb er al eentje voor mijn iPhone, maar eentje voor de iPad zou het pas helemaal AF maken! Goed product

 • Adrie

  13 maart 2013 om 6:55

  Vette actie in tijden van crisis…!!!!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!