19 september 2012

Review: Ontwerp je persoonlijke iPad Sleeve met EGOsketch

Voor de iPad zijn er verschillende leuke, stevige en unieke sleeves op de markt, echter missen deze allemaal één ding; persoonlijkheid. In vele gevallen bepaalt namelijk de ontwerper hoe jou accessoire eruit komt te zien. Je kan wel een Sleeve vinden naar jou smaak, maar vaak is het 'net' niet.

Eigenlijk is het niet meer van deze tijd om te kiezen uit een serie accessoires die door anderen zijn ontworpen, daarom kun je vanaf nu zelf de uitstraling van je producten bepalen. Dankzij EGOsketch.com kun je zelf je eigen Sleeve ontwerpen voor je iPad.

EGOsketch waarborgt kwaliteit. De basismaterialen van de EGOsketch-producten zijn machinaal vervaardigt en hebben exact de juiste maat. Dit zorgt ervoor dat de iPad goed in de Sleeve past. De Sleeves worden achteraf in elkaar gezet, zodat de print volledig het product bedekt. Het bedrijf achter EGOsketch levert sinds introductie van de eerste iPad verschillende beschermende accessoires en weet hierdoor wat er van een iPad accessoire wordt verlangd.

Het personaliseren van een EGOsketch Sleeve gaat heel eenvoudig via de online design tool op de EGOsketch website. Via de online designtool kan je een ontwerp of afbeelding uploaden en krijg je meteen een voorbeeld van het ontwerp te zien. Hierna kun je nog allerlei wijzigingen doorvoeren, zoals het verplaatsen van de afbeelding, kleuren aanpassen en tekst toevoegen.

Het voordeel hiervan is dat je zelf bepaald welke kleuren, afbeeldingen en teksten er op je Sleeve tevoorschijn komen, bovendien kun je de voor- en achterkant bewerken en voorzien van verschillende ontwerpen en dit zonder dat hier meerkosten aan verbonden zijn zoals dit vaak bij andere print opdrachten wel het geval is. Hoe je de Design tool precies gebruikt kun je hier rustig nalezen.

Zodra je ontwerp is geupload betaal je de Sleeve eenvoudig met Paypal of iDeal, daarnaast kun je ook via overschrijving of een éénmalige machtiging betalen. Binnen de 2 werkdagen ontvang je jou eigen gepersonaliseerde iPad Sleeve thuis. De Sleeve is overigens perfect verpakt in een stevige kartonnen doos.

De iPad Sleeve van EGOsketch is gemaakt van extreem goed en duurzaam materiaal. De print op de Sleeve heeft een goede printkwaliteit. De binnenkant van de Sleeve is voorzien van een rood anti-slip stof. Hierdoor zal de iPad niet snel spontaan uit je Sleeve glijden. De Sleeve sluit exact aan bij de iPad en zorgt voor een extra goede bescherming.

De prijs voor je gepersonaliseerde EGOsketch Sleeve bedraagt €49,- (incl. verzendkosten naar alle Europese landen). Doordat de Sleeve met de hand wordt gemaakt en aandacht wordt besteed aan de kwaliteit is dit meer dan zijn geld waard. Je kunt zelf een Sleeve maken voor je iPad 1, iPad 2 en voor de nieuwe iPad (3)

In samenwerking met EGOsketch mogen wij twee Sleeves weggeven, uiteraard bepaal jij zelf hoe jou gewonnen Sleeve eruit zal zien. Vul voor vrijdag 0:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers kunnen de knop ‘Doe mee’ gebruiken om deel te nemen. Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van EGOsketch. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk een bericht.

Deze actie is gesloten!Reacties


 • Jonas Fabry

  16 september 2012 om 11:33

  Cool ^^

 • MetMarc

  16 september 2012 om 15:20

  Leuk, ik begin op 1 oktober met m’n eigen bedrijf (Mac support, websites, wachtwoord-/backupbeheer e.d.) dus een sleeve met logo zou wel mooi zijn!

 • Bas

  16 september 2012 om 18:14

  Dit is een gave actie!

 • Early

  16 september 2012 om 19:53

  Leuke actie

 • Laurens

  18 september 2012 om 7:32

  Leuke actie, nog leuker product!

 • Monique

  19 september 2012 om 19:29

  Super, een stijlvolle sleeve op maat. Ik ben fan.

 • Mike en Michel, EGOsketch

  22 september 2012 om 13:31

  Bedankt vanuit onze kant voor de positieve reacties! De winnaars zijn inmiddels geselecteerd en krijgen bericht. We zijn benieuwd wat voor mooie ontwerpen we allemaal tegemoet gaan zien!

 • Laurens

  26 september 2012 om 7:22

  Whoehoe…!! Gewonnen. Ben er hartstikke blij mee.

Een reactie toevoegen: