21 juli 2013

Unieke iPhone cases van EDGE Design

band-iphone-5Uiteraard wil iedereen zijn iPhone zo lang mogelijk gebruiken en daarom optimaal beschermen tegen 'gevaren' van buiten. Een aantal van deze gevaren kunnen zijn; vallen, stoten of krassen van sleutels. Gelukkig zijn is er een enorm aanbod cases die je iPhone hier tegen kunnen beschermen.

Wanneer je opzoek bent naar een unieke en zeer exclusieve case dan kun je terecht bij het Amerikaanse merk EDGE Design. Deze cases geven je iPhone een zeer stijlvol en robuust uiterlijk. De case is vervaardigd uit aluminium en is daardoor bijzonder licht. De zijkant wordt afgewerkt met een kunststof band die stevig om de iPhone sluit. EDGE Design is een jong en vernieuwend bedrijf uit de Vernigde Staten, de serie iPhone cases die worden geproduceerd zijn uniek in vorm en eigenschappen.

Edge

Door gebruik te maken van geavanceerde laser technieken krijgt het aluminium een unieke look. De case is ondanks de robuustheid zeer licht en voegt daardoor weinig gewicht toe aan de iPhone. De kunststof band zorgt ervoor dat de iPhone netjes en zonder schade in de case blijft zitten. Omdat je de case om je iPhone moet schuiven is de binnenkant voorzien van zachte stof om krassen bij het aanbrengen te voorkomen.

Zelf hebben we de case grondig getest en deze bied daadwerkelijk een goede bescherming. Hij kan schokken en stoten opvangen en uiteraard is je iPhone in combinatie met een screenprotector ideaal beveiligd tegen krassen. De EDGE cases zijn misschien wat aan de prijzige kant (€ 79,00) maar wel hun geld waard. Dit omdat de case uniek, stevig en kwalitatief zeer goed is. Meer informatie over deze cases kun je hier terugvinden.

Winnaars actie: Kevin Berlang en Miriam OosthoekReacties


 • fred ligtvoet

  21 juli 2013 om 10:09

  Die in het blauw zien er geweldig uit en hopelijk zo een voor m’n nieuwe 5s

 • Albert Hofstede

  21 juli 2013 om 11:58

  Deze zien er zeker gelikt uit zeg, kan niet wachten om mijn gloednieuwe iPhone 5 in zo’n mooie (gewonnen) case te klikken! ;-)

 • joho

  21 juli 2013 om 14:50

  Wat een lelijke hoesjes zeg haha. Dat wil je toch niet om een schitterende iphone 5 heen hebben. Ziet er echt niet uit.

 • Joerian

  22 juli 2013 om 2:43

  Voor t eerst dat ik niet wil winnen : /
  Joho idd wat lelijk zeg, zonde van de mooie telefoon

 • Kevin

  22 juli 2013 om 8:52

  Wanneer fixt Appletips de taborder van de velden eens ;)

 • irene niec

  22 juli 2013 om 12:41

  De blauwe vind ik super gaaf!

 • Joke

  22 juli 2013 om 19:13

  Een goede bescherming van mijn iPhone is van essentieel belang en zie ik net als mijn iPhone zelf helemaal zitten en dals dat bovendien nog eens in de gewenste mooie blauwe kleuren is, dan word ik hier helemaal vrolijk van

 • Christopher Hofman

  7 februari 2014 om 17:49

  de link naar edge design is gebroken. Je kunt ze nog steeds kopen bij http://www.justbuyit.com/mobil-covers/edge/alfa/

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!