26 september 2012

Review: The Nest, een handige iPad houder

Het hippe design merk BlueLounge heeft met The Nest wederom een slim, buitengewoon functioneel gadget weten neer te zetten. Het is in feite een bakje dat onopvallend naast je Mac, op je bureau of nachtkastje staat en ook perfect dienst doet als iPad houder maar ook als kleine opbergplaats voor spullen zoals sleutels.

De vorm van 'The Nest' is bakje met een schuine rand, de bedoeling hiervan is dat je de iPad op het bakje legt zodat je deze in typstand kunt gebruiken. Dankzij de gekleurde binnenzijde ziet het gadget er vrolijk uit en springt hij direct in het oog. Naast een kleurvoorziening is de binnenzijde uitgevoerd in anti-slip silicone dat ervoor zorgt dat de iPad perfect blijft liggen in een ideale typhoek.

Wanneer je de iPad staand of liggend wilt gebruiken schuif aan de achterzijde een klein 'laatje' open, hierin kun je vervolgens de iPad horizontaal als verticaal in de houder plaatsen. Naast de iPad kunnen ook andere apparaten geplaatst worden in deze houder zoals de iPhone, iPod en andere tablets.

The Nest is erg handig in gebruik en doet precies wat hij moet doen, dankzij het opbergvak kun je sleutels, USB Sticks, enzovoorts in bewaren. The nest is verkrijgbaar in zes vrolijk kleuren en is te koop voor €23,95.

In samenwerking met MobielBereikbaar.nl, waar je ook de nieuwste iPhone 5 accessoires kunt kopen, mogen wij The Nest iPad houders verloten onder onze bezoekers. De kleur mogen jullie zelf bepalen. Vul voor vrijdag 0:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers kunnen de knop ‘Doe mee’ gebruiken. Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van mobielbereikbaar.nl. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk een bericht.

Deze actie is gesloten.

Proficiat, I. van de Velde!Reacties


 • Twan

  23 september 2012 om 12:27

  Zo, heb meegedaan. Hopelijk win ik een keer!

 • 100%me

  23 september 2012 om 12:40

  Ik gebruik deze stand:http://www.perpetualkid.com/iplunge-phone-stand.aspx

 • iDennis

  23 september 2012 om 15:59

  Wow, cool ontwerp zeg. Heel simpel en doeltreffend.

 • joop

  24 september 2012 om 7:58

  Leuk fris hebbedingetje.

 • Jonas Fabry

  24 september 2012 om 15:55

  Ziet Er Leuk Uit!!! ^^
  Hopelijk Win Ik 1’tje ^_^

 • Caspervw

  27 september 2012 om 19:38

  Ik heb ook mee gedaan, duimen maar!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!