5 maart 2009

H4XR: handige filesharing widget (archief)

hx4r

Er zijn een hoop services waarmee je bestanden kunt delen met andere gebruikers op internet, denk hierbij bijvoorbeeld aan MobileMe, DropBox en box.net. H4XR is een web service waarmee je heel eenvoudig een willekeurig bestand kunt delen met andere internet gebruikers. Een bestand delen doe je simpelweg door een bestand op de H4XR dashboard-widget te slepen.

Nadat het bestand op de widget is gesleept wordt het bestand direct geupload naar de H4XR server en wordt in het clipboard automatisch een http url naar het bestand geplaatst. Het enige wat je nog hoeft te doen is Command ⌘+V (plakken) om de http url in een e-mail, tweet of forumbericht te plakken.

De HX4R service is super simpel in gebruik en doet precies wat het hoort te doen, uploaden en een url verwijzing genereren. Een eenvoudigere manier van snel bestanden delen is er volgens mij niet.

Meer informatie en downloaden:

http://h4xr.org/

H4XR is een gratis dienst, je kan het project steunen doormiddel van een donatie.

De app, tool of dienst is niet meer beschikbaar, het artikel is in het archief geplaatstReacties


 • Eelke

  5 maart 2009 om 15:21

  Wordt het bestand ook weer verwijderd naar verloop van tjid?

  Hoe staat het hier met de privacy gesteld?

 • Ramy

  5 maart 2009 om 19:18

  Bestanden blijven naar mijn ervaring vrij lang staan. Minstens twee maanden.
  Hoe het met je privacy gesteld is? Geen idee. Wanneer je iets willekeurig achter de link invult, kom je al snel iets tegen, voorbeeld: http://h4xr.org/riui

 • oli4

  5 maart 2009 om 19:37

  Hij kan volgens mij niet elk willekeurig bestand aan, als ik een word document van 150 kb erin stop blijft hij maar draaien

 • Eelke

  5 maart 2009 om 19:43

  Geen gevoelige/vertrouwelijke informatie er op posten dus. Jammer dat je het niet met een ww kan beveiligen. Maarja, het is niet voor niets gratis natuurlijk.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!