29 april 2015

WATCHHoe sterk is de Apple Watch?

Iedereen die op dit moment een Apple Watch heeft weten te bemachtigen, is natuurlijk erg voorzichtig met zijn of haar nieuwe gadget. En dat is maar goed ook, je zou toch niet willen dat je Apple Watch stuk valt of dat er onnodig krassen op komen. Maar stiekem ben je wel nieuwsgierig hoe goed de Apple Watch tegen een stootje kan.

Gelukkig zijn er genoeg mensen die dit voor ons willen testen en de resultaten op youtube plaatsen. We hebben enkele interessante testen verzameld, waaronder huis, tuin, keuken, val en kras testen. Bekijk de resultaten en oordeel zelf.

Valtest Apple Watch (roestvrij staal)

Valtest van Apple Watch Sport

We hebben wel onze twijfels over de valtest van de sport, is dit niet in scène gezet? We vonden nog een video die aantoont dat de sportversie weldegelijk goed tegen een stootje kan. De video is helaas niet in het Engels of Nederlands, maar prima te bekijken.

Gelukkig zal het niet zo snel voorvallen dat de Apple Watch van je pols glijdt, mocht hij vallen dan is dit vaak binnenhuis wanneer je de Apple Watch van je pols af doet. Gelukkig hebben de meeste mensen geen asfalt in huis.

Hoe reageert de Apple Watch op ongelukjes in de keuken?

Apple Watch proffesioneel gestest op krassen, waterdichtheid, etc

Als conclusie kunnen we stellen dat de Apple Watch met saffierglas beter beschermd is tegen krassen dan de sportversie met Ion-X-glas. Wel is het zo dat je bij beide moet oppassen voor het per ongeluk stoten tegen muren of ruwe voorwerpen, echter zal de sportversie sneller krassen vertonen. Bovendien is het roestvrije staal wel gevoelig voor kleine krasjes, volgens 9to5Mac kun je deze krassen met metaalpolish oppoetsen.

Tot slot, will it blend?

Meer over Apple Watch kun je hier terugvinden.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!