8 juni 2014

HupHollandHoesje: Kleur je smartphone oranje tijdens het WK

2Als het aan GoCustomized.com ligt kleurt heel Nederland tijdens het WK oranje, momenteel liggen de winkels en supermarkt vol met oranje gadgets en accessoires om je huis en jezelf op te vrolijken. Maar het allerleukste is om je meest geliefde gadget oranje te kleuren tijdens deze periode en dat is natuurlijk je smartphone.

Via HupHollandHoesje.nl kan je daarom vanaf nu speciale oranje hoesjes ontwerpen voor het WK in Brazilië! De keuzes zijn enorm, ga als één man achter Oranje staan door jouw eigen gezicht op het lichaam van een Oranje-speler te plaatsen of laat jezelf zien als echte Oranje fan met een enorme leeuwenpruik!

3

Via de speciale ontwerp module kun je simpel en zelf een eigen ontwerp maken om tijdens de wedstrijden van Onze Jongens zo origineel mogelijk voor de dag komen. Je kunt heel makkelijk een foto van je eigen gezicht uploaden om deze in één van de unieke designs te plaatsen. Zo maak je eenvoudig een FaceCase (jouw eigen gezicht in een voetbalplaatje). Uiteraard heb je de volledige vrijheid om je eigen ontwerp te maken met je eigen foto’s, tekst of logo.

De hoesjes zijn beschikbaar voor iPhone 5(S), 4(S) en Samsung Galaxy S4, kosten slechts €14,95. De cases worden in Nederland binnen 1 werkdag gratis verzonden. Bestel voor 17 uur en dan heb je de volgende werkdag de case rond je smartphone.

6

HupHollandHoesje.nl is een initiatief van GoCustomized.com; een online startup uit Amsterdam. Met als missie het aanbieden van originele hoesjes, cases en covers die iedereen, van jong tot oud, op een unieke manier kan personaliseren. Naast de speciale WK hoesjes kun je bij GoCustomized ook terecht voor hoesjes voor andere smartphones en tablets, daarnaast kun je zelfs je eigen Smart Cover ontwerpen voor je iPad. Daarnaast hebben we in het verleden al vaker producten van GoCustomized gereviewd op onze website, deze artikelen vind je hier terug.

In samenwerking met GoCustomized.com, mogen wij vijf WK-hoesjes weggeven aan onze appletips bezoekers. Vul onderstaand formulier in voor 9 Juni 23:45 en je maakt automatisch kans op een WK-hoesje. AT App gebruikers dienen de (mobiele) website te raadplegen voor het wedstrijdformulier. Uit alle inzendingen worden twee willekeurige deelnemers geselecteerd, deze ontvangen persoonlijk bericht. Na afloop ontvangen alle deelnemers eenmalig een mailing van GoCustomized.com.

De winnaars zijn bekend, proficiat aan Edwin Polfliet, Bram Visscher, Steveline Ligthart, Joost Middendorp en Robin van Gog met jullie prijs!Reacties


 • Harold Bosch

  6 juni 2014 om 15:11

  Hahaha leuke actie weer. Succes!

 • edwin

  6 juni 2014 om 19:35

  top actie

 • Steveline

  10 juni 2014 om 16:04

  Yippie gewonnen! Olee ole ole oleeee (-:

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!