4 oktober 2014

iFunAbsurde oplossingen voor een gebogen iPhone 6

Je bent het vast en zeker al eens tegengekomen in de media, de berichten over hoe goed en snel die laatste nieuwe iPhone 6 (plus) wel niet is. Maar er waren ook berichten bij van gebogen exemplaren van de iPhone 6 plus. De oorzaak van de per ongeluk gebogen exemplaren kwam vooral door erop te gaan zitten. In totaal hebben slechts negen iPhone 6 (plus) kopers hun iPhone teruggestuurd o.w.v. het buigen.

Daarnaast waren ook enkele 'slimmeriken' die express een iPhone gaan buigen om hun YouTube-kanaal aan te spekken. Het maken van zulke video's leverde ineens veel views, maar de belangstelling zwakt langzaam af. Toch is er nu een video op het internet verschenen hoe je een gebogen iPhone op een creatieve manier kunt oplossen. Nou ja creatief, je moet er wel wat voor over hebben, zo'n pracht van een toestel even te gaan aanpassen.

Of wat dacht je van: 'Ik vind dat de camera mij irriteert omdat die te veel uitsteekt en dus overal kan blijven aan haperen'. De oplossing lijkt erg simpel:

Nog een leuk gifje dat dit probleem aankaart
aGVZOVK_460sa_v1

Mocht je hier toch wat last van hebben en echt geen zin hebben om je iPhone te gaan bewerken om wille van de camera dan is er een Kickstarter-project die dit tracht te verhelpen. Uiteraard kun je ook een case kopen, bijvoorbeeld die van Apple zelf. Dan is de uitstekende lens ook verleden tijd.


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!