26 december 2016

iFunApple 2016: Najaarsevenement met iPhone 7 en Apple Watch series 2

Apple 2016 logo

September 2016 stond in het teken van de iPhone 7 en de Apple Watch series 2, maar er was meer. Zo werd Super Mario Run en Pokémon voor de Apple Watch aangekondigd.

Na een moeizame start met slechte levertijden voor voornamelijk de iPhone 7 Plus gitzwart en Apple Watch series 2, is de iPhone nu zonder problemen te bestellen. De iPhone 7 Plus heeft voor het eerst een dual-lens camera gekregen waarmee je optisch kunt inzoomen. Ook de opvolger van de Apple Watch eerste generatie werd aangekondigd. Deze is sneller dan ooit en bevat GPS en is volledig waterbestendig.

Niet alleen werden deze producten aangekondigd, ook de AirPods. Dit zijn draadloze oortjes die het 'gemis' van de koptelefoonaansluiting op de iPhone 7 moeten opvangen. Oorspronkelijk zouden de AirPods eind oktober beschikbaar komen, maar wegens productieproblemen heeft Apple dit moeten uitstellen. Uiteindelijk zijn de Airpods sinds half december te bestellen.

Het gehele evenement kun je hieronder terugkijken inclusief alle video's die tijdens het evenement werden getoond.

Apple evenement september 2016

1. Introducing iPhone 7

2. Introducing AirPods

3.Apple Watch — Introducing Series 2

4. iPhone 7 and iPhone 7 Plus in 107 seconds

5. Health App — Sleep

6. Health App — Everything's Connected

7. Health App — Mindfulness

8. Health App — Nutrition

9. Health App — Activity

10. Het complete september Event 2016

Het Apple-jaar 2016 in beeld gebracht met behulp van de video's die Apple heeft gepubliceerd. Tot het nieuwe jaar zie je hier nog één keer alle video's voorbij komen. Van speciale evenementen tot de nieuwe MacBook Pro en Shot on iPhone, het was weer een Appletastisch 2016.


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!