30 mei 2013

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunApple introduceert ‘nieuwe’ iPod touch

ipodtouch iconStilzwijgend heeft Apple vandaag een nieuwe vijfde generatie iPod touch geïntroduceerd. Bijzonder is deze niet echt te noemen want het gaat om een 'lowbudget' variant van de huidige generatie.

Deze iPod Touch heeft een prijs van $239 en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver. Bij de iPod Touch 5e generatie staat fotograferen en de loop centraal, toch is ervoor gekozen om in deze 'nieuwe' iPod geen iSight-camera en loop in te bouwen.

Wel beschikt het apparaat aan de voorzijde over een FaceTime HD-camera die FaceTime gesprekken mogelijk maakt. Het nieuwe model heeft een opslagcapaciteit van 16GB en vervangt onmiddellijk de iPod touch vierde generatie die als instap-model diende. Op deze manier komt een eventuele 'lowbudget' iPhone wel heel dichtbij.

Misschien is deze 'nieuwe' iPod wel een cadeautje van Apple, want de iPod touch zou namelijk sinds zijn lancering in 2007 maar liefst 100 miljoen keer verkocht zijn. Hiep hiep hoera! Meer info over deze lowbudget iPod Touch kun je hier terugvinden.

ipod touch 5eReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!