16 november 2012

Coaster Crazy: Voorproefje op RollerCoaster Tycoon?

De meeste pretpark- en spelliefhebbers kennen vast wel het simulatiespel RollerCoaster Tycoon. Vorige maand liet Atari weten dat in het voorjaar van 2013 deze populaire PC-game naar iOS komt. Iedereen dolgelukkig, maar echter moeten we nog niet zo lang wachten.

Stiekem hebben de makers van RollerCoaster Tycoon (3) al een spel in de App Store aangeboden namelijk Coaster Crazy. Vergeet het bouwen van heuse pretparken, in dit spel gaat het om de achtbanen. Verbouw de achtbanen en maak ze spannender, maar vooral spectaculairder. Wanneer de bezoekers tevreden zijn krijg je meer geld, waardoor het mogelijk is om je achtbanenpark uit te breiden.

In Crazy Coaster is het net zoals in RollerCoaster Tycoon 3 mogelijk om plaats te nemen in je achtbanen en deze zelf uit te testen. Het spel is volledig driedimensionaal en is het mogelijk om te draaien, in te zoomen om de wereld van de achtbanen te verkennen met een simpele vingerbeweging. De kracht van dit spel zit hem niet alleen in het spelelement maar ook de geniale animatiebeelden en grappige gezichtsuitdrukkingen van de bezoekers van het park.

Een aanrader is dit spel zeker, bovendien is hij volledig Nederlandstalig en gratis te downloaden in de App Store. Daarnaast is hij te spelen op je iPad, iPod Touch en iPhone.

Coaster Crazy
Coaster CrazyCategorie: Games, Puzzle, Simulation
Ontwikkelaar: Frontier Developments Limited
iPad & iPhone  9+  291 MB DOWNLOAD GRATIS

Coaster Crazy trailer:


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: